phone

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου

Οι σύγχρονες απαιτήσεις και το ανταγωνιστικό περιβάλλον υποχρεώνει τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες να πρέπει να είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους και να βρίσκουν τρόπους ούτως ώστε να εξασφαλίζουν την διαρκή επιβίωση και κερδοφορία τους. Αυτό δεν επιτυγχάνεται εύκολα. Παρ' όλες τις διάφορες οικονομικές πολιτικές που ακολουθούν, καθώς και τις αλλαγές των επιλογών που προσφέρουν σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχουν, απαιτούνται και άλλοι, ακόμη πιο ριζικοί τρόποι για να προσελκύσουν το κοινό τους.

ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Η ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου (γραφεία, διαμερίσματα επαγγελματικής χρήσης, εταιρικά κτίρια, εκθεσιακοί χώροι κλπ) πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για κάθε επιχειρηματία διότι αποτελεί μια επένδυση με άμεση απόσβεση, που θα οδηγήσει σε κερδοφορία. Ένας επαγγελματικός χώρος που τα επιμέρους μέρη  του δεν είναι οργανωμένα, η κατασκευή και η τοποθέτηση των επίπλων δεν είναι σωστές, υπάρχει αταξία και παρωχημένη αισθητική, έχει αρνητικές επιπτώσεις στους πελάτες αλλά και στους ίδιους τους εργαζομένους.

Στην εταιρία DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, μετά από πολυετή εμπειρία και ενδελεχή έρευνα της αγοράς, έχουμε πλήρως εξειδικευτεί στον τομέα ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Συγκεκριμένα:

number 1

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της ολοκλήρωσης μιας ανακατασκευής: την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση όλων των υλικών. Οι συνεργάτες μας, μηχανικοί και αρχιτέκτονες ετοιμάζουν την μελέτη του χώρου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις. Μέσα από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις σας παρουσιάζουμε τον σχεδιασμό του επαγγελματικού σας χώρου για να γνωρίζετε από την αρχή του έργου με ακρίβεια και λεπτομέρεια τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα. Σ΄αυτό το στάδιο, συμμετέχει ενεργά και ο διακοσμητής, μιας και η διακόσμηση αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για να αναδείξει το νέο ύφος και στυλ του χώρου.

number 2

Στη συνέχεια το επιτελείο των συνεργείων μας αναλαμβάνει δράση για την κατασκευή του χώρου και την τοποθέτηση των υλικών. Έχοντας πλήρη τεχνογνωσία των αντικειμένων τους και με τη συνεχόμενη επιμόρφωση που φροντίζουμε να παρέχουμε για τις πιο πρόσφατες τεχνικές, οι τεχνίτες, υδραυλικοί, μάστορες, ηλεκτρολόγοι κλπ, σεβόμενοι τα χρονικά πλαίσια μέσα στα οποία πρέπει να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους, δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς κακοτεχνίες και λάθη. Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, που μπορεί να γίνει κάλλιστα από εσάς επιλέγοντας τα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υλικών, αρίστης ποιότητας που βρίσκονται στην ιδιόκτητη μας έκθεση στο Καματερό. Έχουμε φροντίσει στα υλικά των κατασκευών και στα προϊόντα που μπορούν να εξοπλίσουν και να διακοσμήσουν τον επαγγελματικό σας χώρο, να υπάρχει σαφής ομοιογένεια κάτι το οποίο σίγουρα βοηθά στο να υπάρχει μια ενιαία αισθητικά εικόνα σ΄αυτόν.

number 3

Τέλος η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και ανακαίνιση των εκθεσιακών σας χώρων. Η εμφάνιση μιας εταιρίας στις εκθέσεις κάθε κλάδου, πρέπει να είναι πρωτότυπη και το stand ουσιαστικά αποτελεί τον ¨καθρέπτη¨της στο κοινό. Η εταιρία μας σας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις, ποιοτικά άριστες και ευρηματικές με αποτέλεσμα ο κάθε περαστικός που θα περιδιαβαίνει στο περίπτερο, να επισκέπτεται τον χώρο σας εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα μας!

office humans vector

Η DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, έχοντας στο ενεργητικό της την ανακαίνιση εκατοντάδων επαγγελματικών χώρων μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε οικονομική δυνατότητα δίνοντας σας τα επιθυμητά αποτελέσματα αναδεικνύοντας τον χώρο σας, λειτουργικά, εργονομικά και αισθητικά.  Επίσης, προτείνοντας σας τις πιο ευρηματικές εναλλακτικές λύσεις διαρρύθμισης χώρου και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης, επιτυγχάνετε την εύρυθμη λειτουργία του χώρου σας η οποία σίγουρα θα συντελέσει στην αισθητική βελτίωση της εικόνας του επαγγελματικού σας χώρου, δημιουργώντας μια νέα επαγγελματική ταυτότητα! Πολλές φορές η καθολική αλλαγή είναι το ¨κλειδί¨ που θα ¨ξεκλειδώσει¨την κερδοφορία σας¨: ...εσείς ακόμη το σκέφτεστε;