phone

Ανακαίνιση Μπάνιου

Στην ανακαίνιση μιας οικείας ή ενός επαγγελματικού χώρου, το λουτρό λόγω του μεγέθους του, θεωρείται ότι η μερική ή η ριζική ανανέωση του δεν είναι και τόσο σημαντική. Όμως το μπάνιο, αποτελεί τον πλέον απαραίτητο χώρο μιας και τον επισκεπτόμαστε πολύ συχνά από το πρωί ως και το βράδυ και σε καθημερινή βάση. Αυτό αυτόματα, τον κάνει να αποτελεί βασικό μέρος για την σωστή λειτουργία μιας κατοικήσιμης τοποθεσίας, οπότε η σωστή του αναμόρφωση εξασφαλίζει και επηρεάζει την συνολική εικόνα του ακινήτου.

Η επιτυχημένη και αποδοτική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, ανακαίνιση ενός λουτρού, ολοκληρώνεται μέσα από μια συγκεκριμένη σειρά εργασιών, που θα αναλάβουν τα συνεργεία της DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ.

Αποξηλώσεις  πλακιδίων – ειδών υγιεινής.
Ένα από το βασικότερα σημεία, αποτελεί η αφαίρεση των παλαιών πλακιδίων από τους τοίχους και το δάπεδο, μαζί με τα παλιά είδη υγιεινής για να ακολουθήσει το σοβάτισμα των τοίχων, για την σωστή τοποθέτηση των νέων. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η αλλαγή του κουφώματος  στο λουτρό (εάν υπάρχει) και της εσωτερικής πόρτας είναι μείζονος σημασίας διότι έτσι διασφαλίζεται η ομοιογένεια του χώρου.

Έλεγχος υδραυλικής εγκατάστασης
Ακολουθεί ο έλεγχος και αν απαιτείται, η αποξήλωση των παλαιών σωληνώσεων, υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων καθώς και η επισκευή της υπάρχουσας στεγανοποίησης για να αποτραπούν μελλοντικές διαρροές και βλάβες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω και αυτό γιατί αν γίνει τοποθέτηση των νέων υλικών και ειδών υγιεινής χωρίς να αφαιρεθούν ή να επισκευαστούν τα προηγούμενα υδραυλικά που υπάρχουν, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα εμφανίζονται προβλήματα. Έτσι θα χρειαστεί να γίνει ξανά η αποξήλωση τους για την αποκατάσταση των ζημιών, κάτι το ποίο θα δημιουργήσει περαιτέρω έξοδα και περιττή ταλαιπωρία. Όσων αφορά στην υδραυλική εγκατάσταση, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγή της παλιάς, θα χρειαστεί να γίνει  με μια νέα,  πολυστρωματική σωλήνα των πιο επώνυμων εταιρειών που συνεργαζόμαστε πράγμα το οποίο διασφαλίζει την ποιότητα της συγκεκριμένης επιλογής σας.

Ηλεκτρικές Εργασίες
Στην συνέχεια ακολουθεί ο πλήρης ηλεκτρολογικός έλεγχος του λουτρού, ούτως ώστε να επιδιορθωθούν ή να αλλαχθούν οι  παροχές,  ο φωτισμός, οι πρίζες, οι γειώσεις, οι εγκαταστάσεις  κ.λ.π. Εδώ εντάσσεται και ο έλεγχος της σωστής λειτουργίας του θερμοσίφωνα και αν είναι αναγκαίο να γίνει τοποθέτηση ή η αλλαγή του, σας απαλλάσει από ένα μεγάλο κόστος. H DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ στα ηλιακά συστήματα ζεστού νερού, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τον κατάλληλο για σας ηλιακό θερμοσίφωνα, απο την πλέον κορυφαία εταιρία του χώρου, την ΗΛΙΟΑΚΜΗ.

Κατασκευές από γυψοσανίδα.
Έχοντας στο δυναμικό της τους πλέον έμπειρους τεχνίτες και συνεργάτες, η DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, παρέχει την δυνατότητα κατασκευών από γυψοσανίδα, όπως για παράδειγμα, μια κατασκευή στην οροφή για φωτισμό. Οι κατασκευές από γυψοσανίδα αποτελεί επιλογή η οποία μπορεί να δώσει πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας αισθητικά πιο όμορφο αλλά και πιο λειτουργικό.

Νέα Πλακίδια σε τοίχους και δάπεδο.
Η επόμενη εργασία αφορά στη συλλογή, τοποθέτηση και αρμολόγηση των των πλακιδίων, στους τοίχους και στο δάπεδο. Τα πλακίδια που διατίθενται από την DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, τα οποία και μπορείτε να βρείτε στην έκθεση μας, είναι εξαιρετικής ποιότητας, έχουν μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Όλα αυτά, σας βοηθάνε να δώσετε στον χώρο σας την στυλιστική “μεταμόρφωση” της αρεσκείας σας.  Γενικά καλό είναι λόγω της ποικιλίας που υπάρχει έξω στην αγορά, να ελέγχονται προσεκτικά τα πλακίδια πριν αγοραστούν διότι η ποιότητα τους είναι βασικό χαρακτηριστικό που θα τα κάνει να αντέξουν στο χρόνο και θα σας απαλλάξουν από το μελλοντικό κόστος της σύντομης επαναγοράς τους.

Είδη Υγιεινής των κορυφαίων εταιρειών.
Τα είδη υγιεινής (νιπτήρες, λεκάνες, καμπίνες μπανιέρες, υδρομασάζ, συστήματα ντους, κ.λ.π.) καθώς και τα έπιπλα μπάνιου, πρέπει να επιλέγονται βάσει της ποιότητας τους, της μέγιστης αξιοποίησης του χώρου, των χρημάτων που διαθέτετε καθώς και των προσωπικών σας προτιμήσεων. Ενδεικτικά οι εταιρείες που χρησιμοποιούμε είναι οι: Ideal Standard, Pyramis, Grohe, Roca, Teka, Gattoni, gsi, Villeroy & Boch.  Έτοιμα έπιπλα μπάνιου κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής είτε με custom κατασκευές με πρωτοπόρα υλικά.

Ελαιοχρωματισμοί με αντιμουχλικά οικολογικά χρώματα ΒΙΒΕΧΡΩΜ.
Η νέα σειρά αντιμουχλικών οικολογικών χρωμάτων της εταιρείας ΒΙΒΕΧΡΏΜ, εγγυάται την ακρίβεια στην χρωματική απόχρωση της επιλογής σας, την προστασία και την διάρκεια του χρώματος σε βάθος χρόνου. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπείρα πάνω στις συγκεκριμένες εργασίες που έχουν τα συνεργεία μας, διασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κουφώματα αλουμινίου είτε PVC των συναργαζομένων εταιρειών
Τέλος, οι πλέον καταρτησμένοι τεχνικοί μας έχοντας ακολουθήσει πιστά την ανάλογη μελέτη και τον σχεδιασμό του χώρου, κάνουν την σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων (είτε από αλουμίνιο είτε από PVC). Η συλλογή των κουφωμάτων μας, προέρχεται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που προσεγμένα έχουμε επιλέξει για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Προϋπόθεση για την σωστή ανακαίνιση του λουτρού σας, αποτελεί η διεξοδική πραγματοποίηση ενός αριθμού σταδίων:
 
1.    Επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο της εταιρίας DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ............. ή στέλνοντας μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση που αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών............ Μετά από συνεννόηση, κανονίζεται μια συνάντηση στον χώρο σας, ούτως ώστε να ελεγχθούν και να εξεταστούν οι χώροι  και να γίνει πλήρης  καταγραφή των εργασιών που επιθυμείτε να πραγματοποιηθούν σε όλα τα στάδια της ανακαίνισης . Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφωθεί και το ανάλογο κόστος σύμφωνα πάντα, με τις δικό σας προϋπολογισμό.
2.    Αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών, μπορείτε μας στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση........... κάτοψη και φωτογραφίες των χώρων του ακινήτου σας, συνοδευόμενη από  πλήρη περιγραφή των εργασιών που επιθυμείτε να γίνουν για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε μια οικονομική πρόταση (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), με το ακριβές κοστολόγιο.
3.    Εναλλακτικά, μπορεί να οριστεί μια συνάντηση στον εκθεσιακό μας χώρο στον οποίο μπορείτε να μας επισκεφτείτε. Έτσι θα μας δοθεί η δυνατότητα να σας ενημερώσουμε από κοντά, για τα προϊόντα που έχουμε υπολογίσει ότι θα χρησιμοποιηθούν και να καθοριστεί το κοστολόγιο της ανακαίνισης.

Η εταιρία DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ,  με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, διασφαλίζει ένα άρτιο αποτέλεσμα χάρη:
α) στο εξειδικευμένο προσωπικό που εξασφαλίζει εργασίες δίχως κακοτεχνίες
β) στα επώνυμα υλικά που εξασφαλίζουν την άριστη χρήση σε βάθος χρόνου

Παράλληλα, η βελτίωση της λειτουργικότητας και υγιεινής του λουτρού δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και ανανέωσης στη διάθεση και στην οπτική του συγκεκριμένου τμήματος, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η αισθητική αναβάθμιση όχι μόνο αυτού,  αλλά και του συνόλου της οικίας καθώς αποτελεί έναν από τους βασικότερους χώρους.