phone

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες τείνουν στο να ανακαινίζουν τα ιδιόκτητα τους ακίνητα καθώς με την αύξηση της οικονομικής κρίσης και την μη έκδοση δανείων από τις τράπεζες κρίνεται αδύνατον να αγοραστεί μια νεόχτιστη κατοικία. Πολλές φορές η ανακαίνιση μιας παλαιάς οικίας μπορεί να έχει πολύ καλύτερα ποιοτικά και αισθητικά αποτελέσματα από ένα καινούργιο σπίτι που διατίθεται προς πώληση και μάλιστα με κόστος το οποίο σίγουρα θα είναι πολύ μικρότερο από την αγορά μίας νέας κατοικίας.

ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση είναι μία πολύπλοκη διαδικασία η οποία απαιτεί πολύχρονη πείρα καθώς έχει πολλές παραμέτρους και κινδύνους. Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες κατοικιών που προσπαθούν να αναλάβουν οι ίδιοι την ανακαίνιση του σπιτιού τους ωστόσο, η πλειοψηφία τους, ξεκινώντας αντιλαμβάνεται ότι λόγω των δυσκολιών δεν μπορούν να ολοκληρώσουν μόνοι τους τις εργασίες ανακαίνισης.

Έτσι για να γίνει μια ανακαίνιση πετυχημένη το βασικότερο συστατικό είναι να βρείτε την κατάλληλη εταιρεία που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το έργο. Η εταιρεία DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα των ιδιωτικών έργων έχοντας στο ενεργητικό της έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μηχανικών, αρχιτεκτόνων και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο μπορεί να υλοποιήσει κάθε μορφής και έκτασης έργο.

 

ανακαίνιση σπιτιών

Μία ανακαίνιση εσωτερικού χώρου μπορεί να περιλαμβάνει τις εξής εργασίες :

Όταν γίνεται μία ριζική ανακαίνιση, οι συνηθέστερες αποξηλώσεις είναι των τοιχοποιιών της κουζίνας, του λουτρού και των ειδών υγιεινής, των εξωτερικών κουφωμάτων, των εσωτερικών πορτών και των ντουλαπών.

ανακαινίσεις Αθήνα

anakainiseis number oneΑποξηλώσεις τοιχοποιιών: Σε πολλές περιπτώσεις, όπου αλλάζει η διαρρύθμιση, απαιτούνται αποξηλώσεις τοιχοποιιών όπου εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πείρα καθώς κρύβονται κίνδυνοι οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν την στατικότητα του σπιτιού. Σε αυτό το σημείο συμβάλουν οι γνώσεις του καταρτισμένου προσωπικού μας που γνωρίζουν τις πιο νέες και εξελιγμένες μεθόδους για την αποφυγή λαθών και κακοτεχνιών κατά την διεκπεραίωση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

number twoΑντικατάσταση Υδραυλική Εγκατάστασης. Αποτελεί ίσως το βασικότερο στάδιο μιας ανακαίνισης καθώς επηρεάζει τόσο την λειτουργικότητα του σπιτιού όσο και την υγιεινή αυτών που διαμένουν σε αυτό. Τα έμπειρα συνεργεία μας μπορούν να σας εξασφαλίσουν την σωστή χωρίς απώλειες αντικατάσταση της υδραυλικής σας εγκατάστασης για να μπορέσει να υπάρχει σωστή λειτουργία των σωληνώσεων χωρίς διαρροές και βλάβες.

number threeΑντικατάσταση Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης. Η αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης αποτελεί σημείο αναφοράς σε μιαν ανακαίνιση καθώς σε αυτήν βασίζεται η σωστή λειτουργία ενός σπιτιού. Σ΄αυτό το στάδιο πραγματοποιούνται εργασίες όπως η αποξήλωση του ηλεκτρολογικού πίνακα και των παλαιών καλωδιώσεων. Οι άρτια καταρτισμένοι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να σας εξασφαλίσουν την σωστή αλλαγή και την άριστη μελλοντική λειτουργία της.

 number fourΑντικατάσταση Δαπέδων. Με την αντικατάσταση δαπέδων αλλάζει καθολικά η εμφάνιση όλου του σπιτιού, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης, καθώς είναι από τις πιο εμφανής αλλαγές στον εσωτερικό του χώρο. Η αλλαγή των δαπέδων προηγείται των υπόλοιπων εργασιών μιας και μετά γίνεται η τοποθέτηση των οικοσκευών και των διάφορων επίπλων.

number fiveΡιζική Ανακαίνιση Επίπλων Κουζίνας. Η κουζίνα είναι για πολλούς η ¨καρδιά¨ του σπιτιού καθώς σε αυτήν περνάμε ίσως τις περισσότερες ώρες και αποτελεί έναν χώρο δημιουργίας και διασκέδασης. Έτσι μεγάλο βάρος πρέπει να δίνεται στην σωστή σχεδίαση και την υλοποίηση της ανακαίνισης της κουζίνας σας, η οποία συνήθως είναι και η πιο χρονοβόρα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους χώρους μιας οικείας, διότι πρέπει να ταχτοποιηθούν πολλές λεπτομερής εργασίες. Μετά από ενδελεχή έρευνα της αγοράς, επιλέξαμε ως συνεργάτες μας τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου.

number sixΡιζική Ανακαίνιση Λουτρού. Το λουτρό αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις κυριότερες εικόνες σε ένα σπίτι. Γι αυτό το λόγο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ριζική του ανακαίνιση καθώς αλλάζει τελείως την εικόνα του σπιτιού μας, δίνοντας έναν αέρα φρεσκάδας, πολυτέλειας στην καθημερινότητα μας!anakainiseis spitiwn eco house
Ενεργειακή αναβάθμιση

Η ενεργειακή αναβάθμιση αφορά στις ενέργειες που κάνουμε ώστε να προστατέψουμε μια οικία από την απώλεια της θέρμανσης και της ψύξης, εξοικονομώντας ενέργεια με συνέπεια να μειώνεται η ετήσια δαπάνη για κατανάλωση ενέργειας.
 
Η επίτευξη ενεργειακής αναβάθμισης, επιτυγχάνεται με πολλές μεθόδους. Μια από αυτές είναι  και η αντικατάσταση κουφωμάτων. Η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντικό στάδιο για την σωστή ανακαίνιση μιας κατοικίας καθώς βελτιώνει την ασφάλεια μας και μονώνει το σπίτι μας. Στην εταιρία μας μπορείτε να επιλέξετε :
 

number oneΚουφώματα αλουμινίου, που αποτελούν την κλασσική επιλογή κατασκευών, στην οποία κατηγορία σας παρέχουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών
number twoΣυνθετικά κουφώματα PVC, που είναι πολύ αποτελεσματικά στην θερμομόνωση και ηχομόνωση
number threeΚουφώματα ξύλου όπου σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται η τοποθέτηση τους λόγω της απαραίτητης ομοιομορφίας στην αισθητική μιας περιοχής

ανακαινιση σπιτιου


 
Μια άλλη μέθοδος ενεργειακής αναβάθμισης, είναι και η αναβάθμιση εσωτερικής μόνωσης. Ουσιαστικά, περιλαμβάνει την μόνωση των αμόνωτων εξωτερικών τοιχοποιίων όλων των ειδών, όπως είναι το σκυρόδεμα, τα τούβλα, κ.λ.π.. Η τοποθέτηση εσωτερικής θερμομόνωσης αποτελεί μια επιλογή όπου δεν είναι και τόσο κοστοβόρα. Συγκεκριμένα, η υλοποίηση της, που μπορεί να φθάσει και στο ήμισυ της τιμής μίας αντίστοιχης εξωτερικής θερμομόνωσης αλλά απαιτεί και λιγότερο χρόνο.
 
Η εξωτερική θερμομόνωση, αποτελεί την τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εξωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτηρίου και η επιλογή του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί αλλά και του πάχους του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την παλαιότητα μιας οικείας, την γεωγραφική περιοχή και τις κλιματικές συνθήκες. Η DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου δίνοντας σας πολλές επιλογές θερμο-μονωτικών υλικών κατάλληλες στα μέτρα σας!
 
Άλλες εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρείας μας σε μια εσωτερική ανακαίνιση μιας κατοικίας, είναι οι κατασκευές από γυψοσανίδα. Δημιουργώντας κατασκευές από γυψοσανίδα μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε ακόμα περισσότερο το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και να κατασκευάσουμε συνθέσεις μοναδικές για την κάθε περίπτωση που μπορούν να κάνουν την ανακαίνιση ακόμα πιο αισθητή.

 
Τέλος η εταιρεία μας έχει τα κατάλληλα συνεργεία που ασχολούνται με τον ελαιοχρωματισμό καθώς και με την τοποθέτηση των ταπετσαριών της επιλογής σας. Ξεκινώντας από το ξύσιμο των σαθρών τοίχων, οι συνεργάτες μας, συνεχίζουν την επισκευή με το κατάλληλο σπατουλάρισμα και έπειτα ακολουθεί η λείανση των τοίχων και των επιφανειών με τρίψιμο. Επιλέγοντας τις νέες αποχρώσεις από την γκάμα των οικολογικών μας χρωμάτων και την ταπετσαρία της αρεσκείας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια ταπετσαριών που διατίθενται στην ιδιόκτητη έκθεση μας, μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε ποιοτική και στυλιστική αναβάθμιση του χώρου σας, ακολουθώντας το προσωπικό σας γούστο!


Γνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας έχουμε σχεδιάσει τρία πακέτα ανακαινίσεων που καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις  που συναντάμε καθημερινά. Βέβαια εφόσον σκέφτεστε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού στον χώρο σας ώστε να συντάξουμε στην συνέχεια αναλυτική οικονομοτεχνική προσφορά αποκλειστικά για το ακίνητο σας και τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν.

ανακαινιση σπιτιων paint
Ανακαίνιση εξωτερικού χώρου

Η ανακαίνιση εξωτερικού χώρου, αφορά σε εργασίες που εκτός από την αισθητική βελτιστοποίηση συμβάλλουν και στην προστασία της κατοικίας σας από την φθορά που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου αλλά και oi καιρικές συνθήκες, δημιουργώντας παράλληλα ενεργειακή αναβάθμιση.

Συγκεκριμένα, μία ανακαίνιση εξωτερικού χώρου μπορεί να περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:

number threeΑντικατάσταση κουφωμάτων. Αντικαθιστώντας τα παλιά κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα των κορυφαίων συνεργαζόμενων εταιρειών μειώνεται στο ελάχιστο τα έξοδα θέρμανσης / ψύξης αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της περιουσίας σας και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εξωτερική εμφάνιση/όψη της κατοικίας σας.
number twoΕπισκευή της όψης- Ελαιοχρωματισμός.  Η εταιρία DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες με πολυετή πείρα μπορεί να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την επισκευή της όψης της κατοικίας σας καθώς και  τον ολικό ελαιοχρωματισμό της. Οι τεχνίτες μας, ξεκινούν με το τρίψιμο και το στοκάρισμα της κάτοψης, επισκευάζουν τα επίμαχα σημεία και στην συνέχεια αφού έχετε επιλέξει τα χρώματα που επιθυμείτε και τις τεχνοτροπίες που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε, ολοκληρώνουν τον ελαιοχρωματισμό της όψης της οικίας σας.
number threeΕπένδυση της όψης . Έχοντας κάνει λεπτομερή έρευνα της αγοράς,  έχουμε επιλέξει τα πιο πρωτοπόρα υλικά για την επένδυση της όψης της κατοικίας σας, για κατασκευές που επιζητούν ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
number fourΑντικατάσταση κάγκελων. Για την σωστή ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να γίνει και αλλαγή των κάγκελων διαλέγοντας το σχέδιο της αρεσκείας σας από την συλλογή των ειδών κιγκαλερίας που διατίθενται.Πλεονεκτήματα διαλέγοντας την εταιρία DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία στων τομέα της ανακαίνισης με πρωτοπόρες ιδέες δίνοντας σας εξατομικευμένες λύσεις. Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές αναμορφώσεις και διαμορφώσεις κατοικιών και διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για συνεργασία!

Σε μας, πρωτεύει η μελέτη και ο σωστός σχεδιασμός της ανακαίνισης βάση των αναγκών σας και των προτιμήσεων σας που αποτελεί και το βασικότερο ¨συστατικό¨ της επιτυχημένης ανακαίνισης όπου θα μπουν τα απαραίτητα ¨θεμέλια¨ για τον προγραμματισμό και την οργάνωση των υπόλοιπων σταδίων της ανακαίνισης.

Έχοντας στο επιτελείο μας έμπειρα συνεργεία που τα επιμορφώνουμε συνέχεια ούτως ώστε να είναι ενήμερα για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και τις πιο ιδιαίτερες και πολύπλοκες κατασκευές. Σε συνδυασμό με τους έμπειρους επιβλέποντες μηχανικούς, σας εξασφαλίζουμε ένα πραγματικά άριστο αποτέλεσμα δίχως κακοτεχνίες και απρόοπτα, στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί. Επιπλέον μέσα από διαρκή έρευνα της αγοράς χρησιμοποιούμε τα πιο επώνυμα και αξιόπιστα υλικά κατασκευής εξασφαλίζοντας κορυφαίο αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.

ανακαίνιση σπιτιού hands euro

 
Αναπτύσσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε πάντα δίπλα του, δίνοντας του απλόχερα τις συμβουλές μας και "μοιράζοντας" τις γνώσεις μας, καθ΄όλη την διάρκεια της ανακαίνισης. Επιπρόσθετα, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και μετά το πέρας του έργου για οτιδήποτε χρειαστείτε, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών που μπορεί προκύψουν.

Τέλος, η εταιρεία μας διαθέτει δικό της ιδιόκτητο showroom όπου έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε και να διαλέξετε υλικά άριστων προδιαγραφών, που χρησιμοποιούμε στις ανακαινίσεις μας. Επιπλέον διαθέτοντας δικό μας εμπορικό τμήμα μπορούμε και σας παρέχουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες δυνατές τιμές εξοικονομώντας χρήματα στο σύνολο του προϋπολογισμού!

Στην DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, έχουμε προτεραιότητα το συμφέρον του πελάτη και στόχος μας είναι να του παρέχουμε το τέλειο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
 


Βήματα Ανακαίνισης σπιτιού

house renovations infoΑν βρίσκεστε εντός Αττικής, μπορείτε να μας καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, ούτως ώστε να κανονίσουμε μια συνάντηση στον χώρο που ενδιαφέρεστε να ανακαινίσετε. Εκεί, θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε και να ελέγξουμε την κατοικία σας και να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας. Σε συνεργασία και με την σωστή καθοδήγηση του αρμόδιου μηχανικού, θα καταγράψουμε τις εργασίες που θα πρέπει να διεκπεραιωθούν για να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές, στην μερική ή στην ολική ανακαίνιση σας.

Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε  μια λεπτομερή οικονομοτεχνική προσφορά, βάση της κουβέντας που έχουμε κάνει, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα το ποσό που έχετε προϋπολογίσει να επενδύσετε για την ανακαίνιση.  

Κανονίζουμε μια δεύτερη συνάντηση στον ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο της DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, ώστε να παρουσιάσουμε την πρόταση μας και να συζητήσουμε για το επόμενο βήμα. Εφόσον συμφωνήσουμε μπορείτε να δείτε την γκάμα προϊόντων και τα υλικών μας, που διατίθενται στην έκθεση και να επιλέξουμε από κοινού, ποια θα χρησιμοποιηθούν κατά την αναμόρφωση. Ορίζουμε ένα χρονοδιάγραμμα, μέσα στο οποίο θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση και ξεκινάμε να πραγματοποιούμε, ένα ένα τα στάδια μέχρι την παράδοση του έργου, "με το κλειδί στο χέρι"!

 

 

domi anakainiseis
Στόχος ανακαίνισης


Οι στόχοι μιας ανακαίνισης είναι διαφορετικοί για τον κάθε  ιδιώτη διότι ο κάθε ένας, έχει διαφορετικό λόγο που την πραγματοποιεί. Σε γενικές γραμμές, οι στόχοι μιας ανακαίνισης σπιτιού είναι οι ακόλουθοι:

money saveΕξοικονόμηση χρημάτων

Πλέον η αγορά ενός σπιτιού αποτελεί ¨όνειρο καλοκαιρινής νυχτός¨ για πολύ κόσμο διότι οι τράπεζες πλέον δεν παρέχουν στεγαστικά δάνεια προς το ευρύ κοινό, επιπρόσθετα, οι φόροι των ακινήτων πλέον είναι μια σταθερά. Συν τοις άλλοις το κόστος μιας ανακαίνισης είναι υποπολλαπλάσιο μιας αγοράς οικίας και πολλές φορές μπορεί να έχει και καλύτερα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα!

increasing valueΜεγιστοποίηση αξίας

Μια ανακαίνιση, αυξάνει την αξία ενός ακινήτου κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε ιδιώτες που επιθυμούν να το μεταπωλήσουν ή να το παραχωρήσουν προς ενοικίαση

μοντέρνες τεχνικές για σπίτιαΕκσυγχρονισμός της οικίας και μεγιστοποίηση λειτουργικότητας

Μετά από μία ανακαίνιση, ο χώρος αποκτά εύρυθμη λειτουργία και εργονομία. Η ζωή γίνεται πιο εύκολη μέσα σε ένα σωστά ανακαινισμένο σπίτι διότι η διαρρύθμιση είναι σαφώς καλύτερη και η χρήση μοντέρνων οικιακών συσκευών και επίπλων κάνει πιο άνετη την καθημερινότητα σας.

renovationsΕνεργειακή αναβάθμιση και ασφάλεια

Με την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, την θερμομόνωση κλπ. αποτρέπεται η απώλεια θέρμανσης ή ψύξης και αυτό έχει μεγάλο οικονομικό όφελος μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Επιπλέον με την χρήση νέων υλικών κατά την ανακαίνιση εξασφαλίζετε περισσότερη ασφάλεια σε σύγκριση με ένα παλιό σπίτι, που στην πρώτη προσπάθεια διάρρηξης του θα παραβιαστεί.

ρολόι ώραΔιάρκεια στον χρόνο

Μια σωστή ανακαίνιση μπορεί να προστατέψει την κατοικία σας από φθορές που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου και προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον καθώς τις καιρικές συνθήκες και τα ατυχήματα. Έτσι η κατοικία σας γίνεται μακροβιότερη

new homeΡιζική αλλαγή της εικόνας του σπιτιού το οποίο θα γίνει σαν καινούργιο

Μια ανακαίνιση πραγματικά μπορεί να κάνει την οικία σας αγνώριστη! Η αναμόρφωση του χώρου μερική ή ολική, θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης και πολυτέλειας. Αυτό σε σας και τους οικείους σας έχει μόνο θετικό αντίκτυπο, διότι βελτιώνει άμεσα την ψυχολογία!

Η στροφή προς ανακαίνιση είναι μια τάση που συνεχώς αυξάνεται και μπορεί να έχει ΜΟΝΟ πλεονεκτήματα για εσάς και την κατοικία σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή της κατάλληλης εταιρίας για να την πραγματοποιήσετε. Και αυτή η εταιρεία είναι δεν είναι άλλη από την DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ!