phone

Ανακαίνιση Καταστήματος-Φαρμακείου

Πολλοί επιχειρηματίες προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις του επιχειρηματικού γίγνεσθαι, επιλέγουν την ανακαίνιση του καταστήματος τους ως ένα τρόπο επίτευξης πολλών από τους στόχους τους. Η ανακαίνιση ενός καταστήματος όμως, δεν είναι μια μόνο αλλαγή που δίνει έναν αέρα ανανέωσης του χώρου, αλλά είναι μια πραγματικά σημαντική επένδυση η οποία έχει ως απώτερο σκοπό την σωστή αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του καταστήματος που συντελεί στην αύξηση των κερδών. Γιαυτό η σωστή επιλογή του συνεργάτη στην ανακαίνιση του καταστήματος σας, αποτελεί το¨κλειδί¨για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μπορέσει να σας οδηγήσει στην επίτευξη των μεσοπρόθεσμων καθώς και των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Στην DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ έχοντας την απόλυτη πελατοκεντρική φιλοσοφία, αποτελούμε την κατάλληλη επιλογή για την πιο αποδοτική συνεργασία όσων αφορά στην ανακαίνιση του καταστήματος σας.Και αυτό γιατί:
Έχουμε αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό ανακαινίσεων καταστημάτων εμπορικών ή παροχής υπηρεσιών: από φαρμακεία ως και υγειονομικού ενδιαφέροντος (restaurant, bar κλπ ). Αυτό μας κάνει ικανούς να ασχοληθούμε την μερική ή την ριζική ανακαίνιση του καταστήματος σας, ανάλογα πάντα με τους σκοπούς που θέλετε να πετύχετε, το κοινό που απευθύνεστε και το χρηματικό ποσό που έχετε προϋπολογίσει, ως επένδυση.

Διαθέτουμε τα πλέον κατάλληλα εκπαιδευμένα και έμπειρα συνεργεία (τεχνίτες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές κ.λ.π.) που μπορούν να διεκπεραιώσουν κάθε είδους εργασία χωρίς καμία απολύτως κακοτεχνία και λάθη και αυτό διασφαλίζει την άρτια ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Επιπρόσθετα μπορούμε να προσφέρουμε τις εργασίες μας, στο μικρότερο εφικτό χρόνο ενώ η επιχείρηση σας παραμένει ανοικτή προς το κοινό, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε έτσι τα έσοδα σας το τρέχον χρονικό διάστημα.

Προσπαθούμε να πετύχουμε την μέγιστη λειτουργικότητα και εργονομία του καταστήματος σας πετυχαίνοντας παράλληλα ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα στα φαρμακεία όπου συνήθως υπάρχει πολύ εμπόρευμα και μη διαθέσιμοι χώροι, μπορούμε με τον σωστή εμπορική αρχιτεκτονική και κατασκευή του να πετύχουμε την μέγιστη αξιοποίηση των χώρων αυτών, δίνοντας σας νέες ιδέες και πληθώρα πρακτικών λύσεων, άμεσα εφαρμόσιμων. Έτσι πελάτες και εργαζόμενοι θα νιώθουν ευχάριστα, άνετα και οικεία στον χώρο σας. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως με τη σωστή διαμόρφωση του χώρου επιτυγχάνεται η μέγιστη αποδοτικότητα του προσωπικού και με αυτό το τρόπο η επιχείριση σας κερδίζεται χρόνο, κόπο και χρήματα.

Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία και την απόλυτη γνώση του αντικειμένου οπότε γνωρίζουμε τους τρόπους με τους οποίους θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, οπότε δίνουμε έμφαση στον κατάλληλο φωτισμό και στη σωστή επιλογή και διάταξη των επίπλων. Μπορείτε να επιλέξετε έτοιμα έπιπλα από την έκθεση μας καθώς και να παρέχουμε custom κατασκευές αν απαιτείται, προσαρμοζόμενες τελεία στον χώρο σας. Επίσης, προτεραιότητα αποτελεί και το εξωτερικό μέρος του καταστήματος σας. Το αναβαθμίζουμε αισθητικά και χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο φωτισμό για να γίνει όσο πιο ελκυστικό γίνεται οπτικά για την μεγιστοποίηση της προσέλκυσης των πελατών σας.


Τα σταδία της ολοκλήρωσης της ανακαίνισης ενός καταστήματος που αφορά είτε στο εμπόριο είτε στην παροχή υπηρεσιών είναι τα ακόλουθα:

Μελέτη του χώρου, η οποία βασίζεται στη σωστή εμπορική αρχιτεκτονική σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου, των επιχειρηματικών σας στόχων και του budget που διαθέτετε

Κατασκευή χώρου και των επίπλων, με εγγυημένα αποτελέσματα (η οποία πραγματοποιείται στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε από κοινού προδιαγράψει). Αυτό αποσκοπεί στην καλύτερη προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, δίνοντας νέα ταυτότητα στο κατάστημα σας

Υποστήριξη από το προσωπικό της εταιρείας μας κατά την υλοποίηση αλλά και μετά το τέλος της ανακαίνισης, διασφαλίζοντας την τέλεια οργάνωση, την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και ένα απόλυτα ποιοτικό αποτέλεσμα

Αν βέβαια υπάρχει μια ήδη εκπονημένη μελέτη από εσάς μπορούμε να σας παρέχουμε άμεσα μια κοστολόγηση των εργασιών διαμορφώνοντας την ανάλογη οικονομική πρόταση. Αλλιώς, μπορεί να κανονιστεί μια επίσκεψη στο κατάστημα σας, να γίνει η καταγραφή των υπηρεσιών και η κοστολόγηση τους ανάλογα με την μελέτη που θα πραγματοποιήσουμε.


Επικοινωνήστε με την DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα δίνοντας σας τις πιο έξυπνες και πρακτικές λύσεις για την πιο αποτελεσματική ανακαίνιση του καταστήματος σας!