ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση AirBNB

renovation H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!
Τι είναι η Airbnb;
renovation Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προβάλει τους χώρους των κατοικιών σε κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων, λειτουργώντας ουσιαστικά ως μεσίτης. Πιο συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος επιλέγει μέσα από μια τεράστια ποικιλία κάθε είδους διακόσμησης και στυλ, την κατοικία της αρεσκείας του ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες. Πληρώνει μέσω κάρτας την οφειλή του και η εταιρεία δεσμεύει ένα ποσοστό από το ποσό της αμοιβής που αφορά στον ιδιοκτήτη.
Η Airbnb κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα αγορά ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για τη μερική ή την ολική ανακαίνιση της ακίνητης περιουσίας τους. Υπάρχει βέβαια και μια μερίδα αυτών, που επιλέγουν να αγνοούν τα οφέλη της.

Οφέλη ανακαίνισης ακινήτου

renovation Κατ΄αρχήν, η εκτεταμένη χρήση και οι φθορές ενός ακινήτου πρέπει οπωσδήποτε να επιδιορθώνονται άμεσα για να μην συνεχιστεί η περαιτέρω καταστροφή τους. Με τον έγκαιρο έλεγχο, την αντιμετώπιση και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων αποφεύγονται τυχόν μελλοντικά προβλήματα.
renovation Μάλιστα ένας προγραμματισμένος έλεγχος μπορεί να στοιχίσει λιγότερα στο σύνολο, συγκριτικά με το κόστος που προκύπτει από ένα έκτακτο περιστατικό. Ιδιαίτερα αν παρουσιαστεί ζημιά κατά το χρονικό διάστημα που έχουν γίνει πολλές κρατήσεις, μπορεί να προκληθούν μαζικές ακυρώσεις ενώ οι δυσαρεστημένοι επισκέπτες πιθανά να σημειώσουν αρνητικές κριτικές, επηρεάζοντας την πορεία της μελλοντικής μίσθωσής του.
renovation Συμπληρωματικά οι χώροι ενός σπιτιού θα πρέπει να βρίσκονται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση προκειμένου να προσελκύει ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους. Οι χρήστες της πλατφόρμας επιλέγουν, βλέποντας τις φωτογραφίες των χώρων του, οπότε μια ξεχωριστή και όμορφη διακόσμηση μπορεί να το αναδείξει κατάλληλα!
renovation Ο εκσυγχρονισμός μιας κατοικίας έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της λειτουργικότητάς της, καλύπτοντας επαρκώς τις σύγχρονες ανάγκες, ενώ πραγματοποιώντας μια έξυπνη αλλαγή μπορεί να επιτευχθεί η βελτίωση της διαρρύθμισής της, που μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει στην αύξηση του διαθέσιμου χώρου.
Τέλος, η διόγκωση των διαθέσιμων ακινήτων έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του ανταγωνισμού. Σε πολλές περιπτώσεις ο ενδιαφερόμενος προτιμά να πληρώσει λίγα χρήματα παραπάνω για να μείνει σε ένα ανανεωμένο και προσεγμένο περιβάλλον, οπότε τα ακίνητα τα οποία είναι ανακαινισμένα, είναι σίγουρα πιο επιλέξιμα.

renovation Αν και η ανακαίνιση ενός σπιτιού, μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο έξοδο για τον εκάστοτε ιδιοκτήτη η αποπληρωμή της επένδυσης μπορεί να γίνει αρκετά σύντομα αν πραγματοποιηθεί εξ' αρχής, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αξία του.

renovation Πλέον στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες των ακινήτων βλέποντας την αύξηση του τουρισμού συνειδητοποιούν πως μπορούν να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό εισόδημα αξιοποιώντας την περιουσία τους μέσω της υπηρεσίας Airbnb, εξασφαλίζοντας σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσια κέρδη σε σύγκριση με τη συμβατική ενοικίαση!

renovation Διαδικασία ανακαίνισης χώρου για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση
Αφού ο ενδιαφερόμενος έχει επικοινωνήσει με την GK Constructions μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κανονίζεται μια επίσκεψη στο χώρο του, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Αρχικά διαμορφώνεται αναλυτική οικονομοτεχνική μελέτη με προτάσεις για την μερική ή την ολική αναμόρφωση του σπιτιού και ακολουθεί η παρουσίαση της νέας κάτοψης μέσω τρισδιάστατων (3D) σχεδίων. Η εταιρεία αναλαμβάνει την οργάνωση και την εκτέλεση όλων των εργασιών μέχρι να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία της ανακαίνισης παραδίδοντάς το σπίτι έτοιμο προς ενοικίαση.
Η GK Constructions αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την επιτυχή ανακαίνιση οποιουδήποτε ακινήτου διότι μεριμνά για το σωστό προγραμματισμό και οργάνωση του έργου προκειμένου να μην ξοδευτούν αλόγιστα χρηματικά ποσά, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη!