ανακαινίσεις σπιτιού

Κατασκευή - GK Constructions

Η GK Constructions, δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών σπιτιών έχοντας αποδεδειγμένα ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο σύνθετα και δύσκολα έργα. Η επαγγελματική παρουσία της εταιρίας, από τη μέρα της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα, διατηρεί μια σταθερά ανοδική πορεία, που την έχει οδηγήσει στην απόκτηση ενός ευρέως φάσματος εμπειριών και επιδεξιοτήτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πλούσιου πελατολογίου και άριστης φήμης στην αγορά των κατασκευών στην Αθήνα.

kataskeui ktiriwn

Η GK Constructions αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών με έμπειρους πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, αρχιτέκτονες και interior designers. Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργία μαστόρων που εργάζονται με υπευθυνότητα και μεράκι φέρνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το βαθμό δυσκολίας της ανέγερσης ενός σπιτιού.
Παράλληλα, χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά γνωστών εταιρειών καθώς και μη τοξικά, οικολογικά χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον.
Κατά την κατασκευή ενός σπιτιού, η GK Constructions μπορεί να συνδυάσει εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η τοποθέτηση κουφωμάτων, η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης και η τοποθέτηση θερμοπρόσοψης, που συντελούν στη μείωση της ετήσιας δαπάνης για ενέργεια, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού που παρέχει τη δυνατότητα τηλεχειρισμού και ελέγχου, στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα Έξυπνο Σπίτι.
Σκοπός της εταιρείας είναι η κάθε κτιριακή εγκατάσταση να ανταποκρίνεται επαρκώς στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρήσεων που πρόκειται να εξυπηρετήσει καλύπτοντας απόλυτα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές μιας άριστης και σύγχρονης κατασκευής.

house constructionΓιατί εμάς;

Η GK Constructions συγκεντρώνει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του ιδανικού συνεργάτη στις κατασκευές σπιτιών γιατί:
• είναι σε θέση να αναλάβει την κατασκευή μιας κατοικίας από τη δημιουργία της αρχιτεκτονικής μελέτης, έως και την πλήρη ολοκλήρωσή της
• ανταποκρίνεται επιτυχώς στις απαιτήσεις του κάθε έργου
• διαθέτει άρτια καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες με υψηλή τεχνογνωσία
• έχει στη διάθεσή της άριστους τεχνικούς πόρους
• η αποπεράτωση του κάθε έργου πραγματοποιείται σε ανταγωνιστικό κόστος, χωρίς την ενσωμάτωση περιττών εξόδων
• διαθέτει πελατοκεντρικό χαρακτήρα οπότε πραγματοποιεί την κατασκευή ενός σπιτιού σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών
• εφαρμόζει σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις και τεχνικές οργάνωσης
• εκτελεί τις απαιτούμενες εργασίες με υψηλά standards ποιότητας
• παρέχει μοναδικές ιδέες και προτάσεις για κάθε έργο που αναλαμβάνει
• ολοκληρώνει το έργο εντός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων
• χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά και χρώματα φιλικά προς τον περιβάλλον και τον άνθρωπο
• ακολουθεί τις τάσεις της σύγχρονης σχεδίασης σύμφωνα με τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική
Η GK Constructions αξιοποιώντας την πολύπλευρη εμπειρία της, δραστηριοποιείται δυναμικά στην κατασκευή κατοικιών στην Αθήνα και βρίσκεται στην προνομιακή θέση να αναλαμβάνει έργα ποικίλου αντικειμένου και απαιτήσεων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες της GK Constructions αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για την κατασκευή σπιτιών!

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας