ανακαινίσεις σπιτιού

Πολυτελής ανακαίνιση στο Κολωνάκι

Η GK Constructions, έχει ήδη πραγματοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό πολυτελών ανακαινίσεων στην αριστοκρατική περιοχή του Κολωνακίου. Βέβαια παλιά, η συγκεκριμένη συνοικία ήταν εντελώς διαφορετική. Άρχισε να χτίζεται το 1860 και πριν το σημερινό της όνομα λεγόταν… Κατσικάδικα! Επί της βασιλείας του Όθωνα αφού χτίστηκαν εκεί κοντά τα Ανάκτορα (η σημερινή Βουλή), η περιοχή άρχισε να αποκτάει ξεχωριστή κοινωνική αίγλη.

Το Κολωνάκι έχει μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά. Γεμάτο με κτίρια χτισμένα με έντονα «Αρ ντεκό» και κλασικιστικά στοιχεία, με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά και μορφολογικά χαρακτηριστικά και διακοσμητικό ύφος, στην πλειονότητά τους ακολουθούν τον εκλεκτικισμό και τον μοντερνισμό. Τα νεοκλασικά κτίρια που κτίστηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα και οι οικοδομές που είχαν ανεγερθεί στα μέσα του, δεσπόζουν σε κάθε γειτονιά στην περιοχή αυτή.

Η ανακαίνιση παλαιών διαμερισμάτων και σπιτιών αποτελεί ένα από τα βασικά αντικείμενα της GK Constructions όπου κάθε έργο ανακαίνισης σηματοδοτεί μια νέα πρόκληση για ποιοτικό αποτέλεσμα που οδηγεί στην δημιουργία ενός καλαίσθητου χώρου.

Λόγω της παλαιότητας της περιοχής σε οποιαδήποτε ανακαίνιση στο Κολωνάκι, συναντώνται περιπτώσεις οπού οι πιθανές βλάβες και τα σημάδια φθοράς οι οποίες εμφανίστηκαν με το πέρασμα του χρόνου, χρίζουν άμεσης επισκευής προκειμένου να σταματήσουν οι περαιτέρω καταστροφές.

Πολύ συχνά προκύπτει και η ανάγκη για πάσης φύσεως αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις (γκρέμισμα τοιχίων, αποξήλωση των παλιών ντουλαπιών, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίων κ.α.) ούτως ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη αναδιαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων.

Συμπληρωματικά, μπορεί να ακολουθήσουν εργασίες όπως η καθαίρεση και η τοποθέτηση νέων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, η καθαίρεση των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων και η αντικατάστασή τους με προφίλ αλουμινίου, η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου ή του διαμερίσματος, ούτως ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης κ.α.

Η GK Constructions, έχοντας στο πλευρό της τους πιο αξιόλογους προμηθευτές της αγοράς, πεπειραμένους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία, είναι σε θέση να αναλάβει και να διεκπεραιώσει επιτυχώς οποιαδήποτε είδος μερικής ή ολικής ανακαίνισης στην περιοχή του Κολωνακίου, δημιουργώντας κορυφαίους χώρους σύγχρονης αισθητικής και λειτουργικότητας.

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας