ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση στην Κηφισιά

Η GK Constructions, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα της ανακαίνισης, έχοντας διεκπεραιώσει πολλά έργα μερικής ή ολικής αναμόρφωσης, στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς.

Το εξαιρετικό κλίμα του συνοικισμού, το ωραίο περιβάλλον και η μικρή σχετικά απόστασή της από την Αθήνα, την κατέστησαν από παλιά ως ένα δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο των επιφανών κατοίκων της πρωτεύουσας, οι οποίοι οικοδόμησαν εκεί παραθεριστικές και μόνιμες κατοικίες.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι γνωστή για την άρτια ρυμοτομία της, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, καθώς διαθέτει και ένα εκτενές δίκτυο πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων ενώ αποτελεί μία οικιστική περιοχή με τμήματα μικτών χρήσεων και αμιγούς κατοικίας.

Κάνοντας έναν «αρχιτεκτονικό» περίπατο στην Κηφισιά, μπορεί κανείς να θαυμάσει τα κτίρια της περιοχής: τα νεοκλασικά, τα αρχοντικά, τους πυργίσκους, τις κατοικίες που είναι κατασκευασμένες με πολυτελή αρχιτεκτονική, τοποθετημένες στις «πνιγμένες» στο πράσινο φιλήσυχες γειτονιές.

Εντυπωσιάζουν επίσης οι στρόγγυλες πολυκατοικίες στο ύψος της Κηφισίας, καθώς και τα παλιά πολυτελή ξενοδοχεία που σήμερα έχουν περάσει στην ιδιοκτησία Ελλήνων εφοπλιστών ή στεγάζουν διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. Όλα αυτά, συνδυάζονται με μια εξαιρετική αγορά που βρίσκεται γύρω από την πλατεία Πλάτανου και με την εκλεπτυσμένη διασκέδαση.

Η αναμόρφωση των κατοικιών στην Κηφισιά, των παλιών και νεόδμητων κτιρίων, των καταστημάτων καθώς και η μετατροπή του περιβάλλοντα χώρου τους, είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται ανά χρονικά διαστήματα. Μ΄ αυτόν τον τρόπο, τα ακίνητα συντηρούν την αξία τους ενώ δίνουν έναν αέρα ανανέωσης σε αυτούς που διαμένουν ή βρίσκονται στους χώρους τους.

Η GK Constructions πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατάλληλη μελέτη και την ολοκλήρωση της αναβάθμισης οποιασδήποτε κατοικίας. Έχοντας τους καλύτερους συνεργάτες της αγοράς δίπλα της και την πολύτιμη και πολύχρονη εμπειρία, παρέχει το ιδανικό πάντα αποτέλεσμα με κύρια χαρακτηριστικά την εργονομία την λειτουργικότητα, την αισθητική, το σύγχρονο design και την διάρκεια στον χρόνο, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις!

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας