ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση στην Βουλιαγμένη

Στον πιο δημοφιλή προορισμό του Λεκανοπεδίου, την παραθαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης η GK Constructions έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει επιτυχώς κάθε είδους ανακαίνιση. Από το Καβούρι, τον Άγιο Νικόλαο, μέχρι και τον Λαιμό, έχει ήδη στο ενεργητικό της έναν μεγάλο αριθμό έργων ολικής ή μερικής αναμόρφωσης χώρων.

Χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, η Βουλιαγμένη ήταν από παλιά μια παραθεριστική συνοικία, ενώ σταδιακά δημιουργήθηκαν πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες και αναβάθμισαν σημαντικά την περιοχή. Από την δεκαετία του 1920 οι Αθηναίοι άρχισαν να κάνουν εκεί, συνήθεια τα θαλασσινά μπάνια, για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε μια από τις πρώτες οργανωμένες παραλίες του ΕΟΤ.

Αναφορικά με το όνομά της, προήλθε από έναν πραγματικό θησαυρό της φύσης: την ομώνυμη λίμνη η οποία είναι αποτέλεσμα της καθίζησης του εδάφους ενώ παράλληλα έχει ιαματικές ιδιότητες.

Κατάφυτη, με χαμηλή δόμηση, μοναδικές παραλίες και μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, η Βουλιαγμένη παρέχει αμέτρητες ελκυστικές προτάσεις ψυχαγωγίας και shopping γι’ αυτό και δικαιολογημένα κρατάει τα σκήπτρα της lifestyle διασκέδασης των νότιων προαστίων.

Λόγω της αυξανόμενης οικιστικής επέκτασης, έχει πλέον ενωθεί με το πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας ενώ αποτελεί μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας αλλά και της Ευρώπης. Γεμάτη με πολυτελή οροφοδιαμερίσματα, μονοκατοικίες και εξοχικά που έχουν διακοσμηθεί με μεράκι, μονοπωλεί το ενδιαφέρον επί το πλείστον ξένων επενδυτών.

Παρόλο που η περιοχή είναι σχετικά νεόδμητη, όλα τα ακίνητα της Βουλιαγμένης, για να διατηρήσουν και να αναβαθμίσουν την πολυτελή τους αίγλη, την αισθητική και την λειτουργικότητά τους είναι απαραίτητη η κατά χρονικά διαστήματα μικρής ή μεγάλης κλίμακας ανανέωσή τους. Το πέρασμα του χρόνου είναι αμείλικτο και προκαλεί φθορές και καταστροφές που πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα για να μην επεκταθούν. Επιπλέον η ανακαίνιση ενός οικήματος αποτελεί σίγουρα μια απαραίτητη διαδικασία για να αυξηθεί η αξία ενός ακινήτου.

Η GK Constructions, φροντίζει να ενημερώνεται πάντα για τις νέες τάσεις του κλάδου και έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε έργα και εργασίες ανακαίνισης στην περιοχή της Βουλιαγμένης αποτελεί την απόλυτη επιλογή, που μέσα από τις μοναδικές λύσεις που προτείνει σε κάθε περίσταση, εξασφαλίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας