ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση στην Βούλα

Η δυναμική τεχνική εταιρεία GK Constructions, παρέχει ξεχωριστές λύσεις ανακαίνισης σε ποιοτικά ακίνητα στην Βούλα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην εξ ολοκλήρου ή στην τμηματική ανακαίνιση σε πολλά είδη κατοικίας, (όπως στις βίλες, στις lux μεζονέτες, στις μονοκατοικίες και στα διαμερίσματα), μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τα πιο δύσκολα και σύνθετα έργα ανακαίνισης, ικανοποιώντας τα πιο δύσκολα γούστα!

Η συνοικία της Βούλας παρουσίαζε μια τελείως διαφορετική «εικόνα» στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, κατά το 19o και στις αρχές του 20ου αιώνα, είχε τη μορφή φέουδου ενώ το όνομά της προέκυψε από την χρήση των τότε διοδίων. Στους εμπόρους αλλά και σε όσους ήθελαν να περάσουν από την παραλιακή, την σημερινή Ποσειδώνος, είχαν επιβάλει διόδια και για να μπορούν να αναγνωρίζουν αυτούς που είχαν καταβάλει το ανάλογο κόμιστρο, τους "μαρκάριζαν" με μια βούλα. Σήμερα η Βούλα αποτελεί μια πολυτελή συνοικία στη νότια πλευρά της Αττικής, με πολύ πράσινο, άπειρους χώρους αναψυχής, καταστήματα για ξεχωριστές αγορές και φυσικά με οργανωμένες πλάζ οι οποίες διαθέτουν άριστες εγκαταστάσεις και κατάλληλες υποδομές.

Η περιοχή της Βούλας

Είναι μια σχετικά νεόδμητη περιοχή, με ευχάριστο ζεστό κλίμα, εκπληκτική θέα προς τα κοντινά νησιά γεμάτη με κατοικίες και συγκροτήματα κοντά στις πολυσύχναστες και στις οργανωμένες της περιοχές.

«Κορωνίδα» της, το Πανόραμα Βούλας, στο οποίο βρίσκονται μεγάλα σπίτια, συνήθως χτισμένα σε πολλά επίπεδα, με εντυπωσιακή θέα. Οι βεράντες των κατοικιών και των διαμερισμάτων, είναι ευρύχωρες ενώ οι εσωτερικοί χώροι μεγάλοι και φωτεινοί. Μάλιστα κάποια από αυτά έχουν το προνόμιο να συνδυάζουν τη μαγευτική θέα του βουνού αλλά και της θάλασσας.

Αν και τα σπίτια της περιοχής είναι χτισμένα πρόσφατα, κατασκευασμένα με πολύ καλά υλικά και συγκεντρώνουν συνήθως όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τελευταίας τεχνολογίας που απαιτεί ένα υπερπολυτελές σπίτι, εντούτοις λόγω του μεγέθους τους και της χρονικής φθοράς σίγουρα κάποια στιγμή παρουσιάζεται η ανάγκη για εσωτερική και εξωτερική ανανέωση. Ιδιαίτερα αν οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν να βρούνε ενοικιαστή ή αγοραστή, η κατοικία τους θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή αν όχι σε άριστη κατάσταση.

Η GK Constructions, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη, λόγω της πολυετούς πείρας και των άριστα εκπαιδευμένων της συνεργατών, είναι σε θέση να στηρίξει το «όραμά» σας υλοποιώντας με επιτυχία την ανακαίνιση που επιθυμείτε, σε όλα της τα στάδια, στην εν λόγω περιοχή.

Η απόδειξη της δουλειάς μας, είναι τα έργα μας!

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας