ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση κατοικίας στην Γλυφάδα

Η εταιρία ανακαινίσεων GK Constructions έχει δραστηριοποιηθεί εκτενώς στο κοσμοπολίτικο παραλιακό κομμάτι της Αθήνας, έχοντας ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με την ανακαίνιση κατοικιών στην Γλυφάδα.

Το κέντρο του συνόλου των νότιων προαστίων, έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τα πολλά καταστήματα, τους χώρους εστίασης και διασκέδασης, καθώς και τις ακριβές κατοικίες δίπλα στη θάλασσα οι οποίες γονιμοποίησαν χωροταξικά την αισθητική της εν λόγω περιοχής.

Όμως 100 χρόνια πριν, η Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν απλά ένα τεράστιο βοσκοτόπι στο οποίο ξεχειμώνιαζαν οι νομάδες και τα αιγοπρόβατα, ενώ το όνομά της το πήρε από τα γλυφά νερά των πηγαδιών που υπήρχαν τότε εκεί. Το 1925 η Γλυφάδα προσδιοριζόταν ως λουτρόπολη, ενώ οι πρώτοι παραθεριστές είχαν αγοράσει μεγάλα οικόπεδα κοντά στη θάλασσα.

Την δεκαετία του 1960 αλλάζει όλη η σύσταση της περιοχής με την εγκατάσταση του διεθνούς αεροδρομίου και ο πληθυσμός της αυξάνεται ραγδαία. Ακολουθεί η ανοικοδόμηση της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα την δημιουργία κατοικιών που «αναπνέουν» μέσα στο πράσινο, τοποθετημένες ανάμεσα σε φαρδείς, καθαρούς δρόμους. Πλέον ο δήμος της Γλυφάδας είναι ένας από τους πλουσιότερους της Αθήνας.

Τα ακίνητα στην συγκεκριμένη περιοχή, έχουν μεγάλη ζήτηση ιδιαίτερα από ξένους επενδυτές, ενώ μέσω της ιστοσελίδας ενοικίασης ακινήτων Airbnb, η συνοικία είναι ανάρπαστη: διαμερίσματα, μεζονέτες ή lofts, είναι πλέον στην διάθεση των ενδιαφερόμενων μαζί με άλλες πολλές κατηγορίες κατοικίας διαθέσιμες.

Η παραθαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας

Λόγω του ότι η περιοχή είναι παραθαλάσσια, παρόλο που οι οικοδομές και τα σπίτια είναι των τελευταίων δεκαετιών παρουσιάζουν φθορές συνήθως λόγω της υγρασίας. Ο ελαιοχρωματισμός, το σοβάτισμα, η αλλαγή κάγκελων, η τοποθέτηση νέων πλακιδίων στο εξωτερικό του σπιτιού και η αναμόρφωση της πρόσοψης είναι κάποιες από τις εργασίες που πραγματοποιούνται συχνά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διενεργούνται άλλα είδη ανανέωσης του χώρου με οικοδομικές εργασίες επισκευής, συντήρησης ή και κατασκευής, όπως: η ολική ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου, η αλλαγή των εσωτερικών πορτών, η αλλαγή της εσωτερικής διακόσμησης κ.α. Αυτό πάντα εξαρτάται από τις επιλογές αυτών που διαμένουν στο σπίτι καθώς και το επίπεδο φθορών που υπάρχουν στον υφιστάμενο χώρο από την πάροδο του χρόνου.

Η GK Construction αποτελεί την «χρυσή εγγύηση» για την ανακαίνιση οποιασδήποτε κατοικίας. Έχοντας πραγματοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό ανακαινίσεων, σε συνεργασία με τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, έχει πάντα ως απώτερο σκοπό να παρέχει το άριστο αποτέλεσμα, το οποίο οδηγεί αυτόματα και στην αναβάθμιση της εμπορικής αξίας κάθε κατοικίας.

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας