ανακαινίσεις σπιτιού

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού DELUXE 100

Το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού DELUXE 100 είναι ένα πακέτο που σας προσφέρει ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας.

anakainisi

house construction Το πακέτο ανακαίνισης DELUXE 100 περιλαμβάνει τα εξής:

house construction Πόρτα Ασφαλείας

Αποξήλωση της παλιάς πόρτας σας και αντικατάσταση με νέα πόρτα ασφαλείας της κορυφαίας εταιρείας Goldendoor, οι μόνες με πιστοποίηση στην κλάσση 4 για αντιδιάρηξη παρεχοντάς σας κορυφαία ασφάλεια και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα προστατεύοντας εσάς και την περιουσία σας. Η πόρτα ασφαλείας φέρει κλειδαριά της εταιρείας CISA με σύστημα καταπέλτη σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης. Επίσης διαθέτει πανοραμικό μάτι και κλείστρο. Ακόμα φέρει ρυθμιζόμενο ανεμοθραύστη για περιορισμό των ενεργειακών απωλειών.

house construction Εσωτερικές Πόρτες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση και τοποθέτηση 3 νέων εσωτερικών πορτών laminate κορυφαίας ποιότητας και ελληνικής κατασκευής οι οποίες κατασκευάζονται από υπερσύγχρονο εργοστάσιο εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος. Οι πόρτες laminateπου σας προμηθεύουμε για την οικία σας είναι ανώτερης ποιότητας καθώς το κάσωμα είναι από πλακάζ και τα πρεβάζια από κόντρα πλακέ θαλάσσης παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή. Ακόμα φέρουν διπλούς μεντεσέδες, περιμετρικά λάστιχα για ηχομόνωση και κλειδαριές της κορυφαίας εταιρείας AGB. Οι εσωτερικές πόρτες διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων καλύπτοντας όλα τα γούστα και ανάγκες.

house construction Πλακίδια Δαπέδου

Στο εσωτερικό του σπιτιού τοποθετείτε πλακίδιο ιταλικού εργοστασίου Α΄ διαλογής με δυνατότητα επιλογής μέσα από μία τεράστια γκάμα η οποία καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Τα άριστα υλικά που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τοποθέτηση από το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα.

house construction Κουζίνα

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση της παλιάς σας κουζίνας και την αντικατάσταση με νέα κουζίνα. Το πακέτο αναφέρεται σε κουζίνα εώς 8 μέτρα. Όλες οι κουζίνες μας κατασκευάζονται από υπερσύγχρονη μονάδα και τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η αισθητική τους. Η κουζίνα φέρει τα εξής χαρακτηριστικά :

• Πορτάκια βακελιτικού τύπου των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο.
• Συρτάρια με σύστημα soft close της κορυφαίας Blum.
• Μεντεσέδες blum με σύστημα soft close.
• Μπάζα με επίστρωση αλουμινίου
• Περιλαμβάνει κουταλοθήκες 2 τεμάχια, πιατοθήκη ανοξείδωτη, κάδο απορριμμάτων, πόμολα μπάρα inox.
• Μεγαλή επιλογή σε χρώματα
• Πάγκο άνθυγρο 4 cm πάχος.

Την νέα σας κουζίνα θα την δείτε αρχικά σε τρισδιάστατη απεικόνιση όπου σε αυτό το στάδιο μπορούν να γίνουν οι αλλαγές που επιθυμείτε ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στο γούστο σας.Επιπρόσθετα τα παλιά υδραυλικά της κουζίνας σας θα καταργηθούν και θα γίνει νέα σύγχρονη υδραυλική εγκατάσταση με πίνακα υδροληψίας και χρήση πολυστρωματικής σωλήνας που αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο.Απο το συγκεκριμένο πακέτο δεν θα μπορούσε να λείψει η αλλαγή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της νέας σας κουζίνας καθώς πρέπει να γίνει νέα σύγχρονη καλωδίωση βάση του νέου σχεδιασμού της κουζίνας.

house construction Απορροφητήρας- Νεροχύτης- Μπαταρία Κουζίνας

Στο πακέτο περιλαμβάνεται απορροφητήρας συρόμενος – νεροχύτης γρανιτένιος είτε ανοξείδωτος , μπαταρία κουζίνας ιταλικής προέλευσης.

house construction Πλακάκι Τοίχου Κουζίνας

Στην νέα κουζίνα στον τοίχο πάνω από τον πάγκο τοποθετείτε νέο πλακίδιο το οποίο μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα που σας παρέχουμε.

anakainisi

house construction Ντουλάπες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση 2 ντουλαπών και την τοποθέτηση νέων μοντέρνων ντουλαπών. Όλες οι ντουλάπες της εταιρείας μας κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο και έτσι διακρίνονται για το υψηλό φινίρισμα και την άριστη ποιότητα κατασκευής αφού οι μηχανισμοί είναι της blum και φέρουν σύστημα soft close και η ξυλεία των πιο αναγνωρίσιμων εταιρειών στον χώρο.

house construction Το πακέτο ανακαίνισης περιλαμβάνει τις εξής ντουλάπες

Δύο Ντουλάπες ανοιγόμενες διαστάσεων Π 1,100 Χ Υ 3,00 η κάθε μία. Η ντουλάπα εσωτερικά φέρει εσωτερική συρταριέρα με 3 συρτάρια, 6 ράφια και 2 σωλήνες κρέμασης.
Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε βακελιτικό υλικό εγγυάται ότι θα καλύψει όλες τις προτιμήσεις σας.


house construction Λουτρό

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει και την ανακαίνιση του λουτρού σας καθώς η ανακαίνιση μπάνιου ανανεώνει πλήρως την εικόνα του σπιτιού σας και αποτελεί από τα βασικότερα τμήματα μία ανακαίνισης. Αρχικά αποξηλώνονται τα παλαιά πλακίδια του λουτρού σας. Στην συνέχεια αποξηλώνονται και τα παλιά υδραυλικά του λουτρού σας και γίνεται νέα υδραυλική εγκατάσταση με χρήση πολυστρωματικής σωλήνας, η πλέον σύγχρονη μέθοδος στις εγκαταστάσεις και θα φέρει πίνακα υδροληψίας. Έπειτα τοποθετούνται νέα πλακίδια τα οποία θα διαλέξει ο πελάτης μέσα από μια μεγάλη γκάμα που του προσφέρουμε ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται αποκλεστικά στο γούστο σας. Χρησιμοποιούμε πλακίδια ευρωπαικής προέλευσης μόνο και έτσι σας εξασφαλίζουμε άριστο αποτέλεσμα. Τοποθετούνται νέα είδη υγιεινής ιταλικής προέλευσης επώνυμων εταιρειών ώστε τα είδη υγιεινής που θα αποκτήσετε να λειτουργούν απροβλημάτιστα μετά το πέρας των χρώνων. Αναλυτικά περιλαμβάνονται τα εξής είδη υγιεινής :
• Λεκάνη με κάλυμμα soft close
• Σέτ βρύσεως νιπτήρος-λουτρού
• Έπιπλο ελληνικής κατασκευής κρεμαστό με δυνατότητα επιλογής χρώματος.
• Ακρυλική μπανιέρα υψηλής αισθητικής.
• 4 τεμάχια αξεσουάρ μπάνιου ορειχάλκινα για μέγιστη αντοχή.

house construction Θερμαντικά Σώματα

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση των παλαιών θερμαντικών σωμάτων σας και την αντικατάστασή τους με νέα σώματα τύπου πάνελ ευρωπαικής κατασκευής. Στο λουτρό τοποθετείται θερμαντικό σώμα τύπου πετσετοκρεμάστρας για μεγαλύτερη ευχρηστία. Το πακέτο αναφέρεται σε 4 νέα θερμαντικά σώματα και 1 πετσετοκρεμάστρα.

house construction Πριζοδιακόπτες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει και την αλλαγή των παλαιών πριζοδιακοπτών σας με νέους της κορυφαίας εταιρείας Legrand. Παρέχοντάς σας του συγκεκριμένους πριζοδιακόπτες σας εγγυόμαστε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και λειτουργικό το οποίο θα διαρκέσει σε βάθος χρόνου.

house construction Κουφώματα

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων σας αλουμινίου και την αντικατάστασή τους με νέα κουφώματα αλουμινίου. Τα προϊόντα αλουμινίου που σας παρέχουμε είναι της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας Exalco. Tα κουφώματα είναι ενεργειακά με θερμοδιακοπή και φέρουν ενεργειακούς υαλοπίνακες 4 εποχών planistar πετυχαίνοντας έτσι κορυφαίο συντελεστή θερμομόνωσης επιτυγχάνοντας μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας όλες τις εποχές του χρόνου καθώς και μηχανισμούς περιμετρικού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια. Τα κουφώματα που σας παρέχουμε κατασκευάζονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια και φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις της κατασκευάστριας εταιρείας. Έτσι η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία καθώς και η συναρμολόγηση τους διασφαλίζοντας μας άριστη λειτουργία των κουφωμάτων σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης.

house construction Το πακέτο ανακαίνισης περιλαμβάνει τα εξής κουφώματα

1. 3 μπαλκονόπορτες Δίφυλλες Ανοιγόμενες- Ανακλινόμενες διαστάσεων Π 1,20 Χ Υ 2,35 με σίτα πλισέ και ρολό επικαθήμενο πολυουρεθάνης αλουμινίου χειροκίνητο.
2. 1 παράθυρο κουζίνας Π 1,00 Χ Υ 1,00 Δίφυλλο Ανοιγόμενο- Ανακλινόμενο με σίτα κάθετης κίνησης.
3. 1 παράθυρο μπάνιου Π 0,70 Χ Υ 0,100 Μονόφυλλο Ανοιγόμενο- Ανακλινόμενο με σίτα κάθετης κίνησης και κρύσταλλο αμμοβολής.

house construction Ελαιοχρωματισμοί

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει τις εργασίες εσωτερικού βαψίματος της οικίας σας. Αρχικά όλο το εσωτερικό του σπιτιού τρίβεται, στην συνέχεια αφού σπατουλαριστεί σε δύο στρώσεις ασταρώνεται και έπειτα προχωράμε στην επικάλυψη με τις αποχρώσεις που έχετε διαλέξει. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως ΒΙΒΕΧΡΩΜ και VECHRO.


house construction H εταιρεία μας σας παρέχει το παραπάνω πακέτο στην τιμή των 21900 ευρώ.

Διευκρινήσεις : Το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς αφορά σπίτι επιφάνειας 100 τ.μ. Να σημειωθεί πως η τιμή είναι ενδεικτική καθώς κάθε περίπτωση σπιτιού είναι ξεχωριστή και ανάλογα τον βαθμό δυσκολίας η τιμή ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Η ακριβής αναλυτική οικονομοτεχνική προσφορά δίνεται μετά την επίσκεψη μηχανικού μας στο χώρο σας και αφού έχουν συζητηθεί οι εξατομικευμένες σας ανάγκες και έχουν γίνει οι ακριβείς μετρήσεις. Εφόσον ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε επίσκεψη στο χώρο σας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιούνται υπάρχει συνεχή επίβλεψη από πολιτικό μηχανικό. Έτσι σε συνδυασμό με τα έμπειρα συνεργεία μας σας εγγυόμαστε ότι όλες οι εργασίες θα γίνουν σωστά, χωρίς κακοτεχνίες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο λειτουργικά και αισθητικά σε βάθος χρόνου.

Όλα τα πακέτα μας είναι ευέλικτα διαμορφωμένα και μπορούν να διαμορφωθούν βάση των αναγκών του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον εργασίες που επιθυμείτε είτε να αφαιρέσετε εργασίες.

Στην τιμή του πακέτου δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

H εταιρεία μας ως πρωτοπόρος στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις ανάγκες των πελατών της και να τους διαθέτει πληθώρα προιόντων από τους πιο επώνυμους οίκους στον κάθε τομέα διαθέτει δικό της ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο ώστε να μπορείτε να διαλέξετε τα προιόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση σας. Έτσι κερδίζετε σημαντικό χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να χάνεται χρόνο για να πηγαίνετε σε συνεργαζόμενα καταστήματα για το κάθε προιόν και το βασικότερο είναι ότι σας προσφέρουμε όλα μας τα προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με αυτό τον τρόπο.

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας