ανακαινίσεις σπιτιού

GK-Constructions Ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία ανανεώνουν τους χώρους του προκειμένου να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους, τη φήμη τους και επομένως να πετύχουν αύξηση των άμεσων ή των έμμεσων κερδών τους.
Η GK CONSTRUCTIONS είναι μια καινοτόμα εταιρία όπου αναλαμβάνει την μερική ή την ολική ανακαίνιση μίας ξενοδοχειακής μονάδας ή ενός τουριστικού καταλύματος: από τους χώρους υποδοχής, τα δωμάτια, τις εξωτερικές προσόψεις των ακινήτων μέχρι και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφέ κ.λ.π.) καθώς και τους εξωτερικούς χώρους που περιβάλλουν το ακίνητο.

anakainisi ksenodoxeiou

renovation Έτσι λοιπόν, είτε αναλάβουμε ένα μικρό κατάλυμα είτε μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την ανακαίνιση κάθε είδους. Η GΚ CONSTRUCTIONS, έχοντας στο ενεργητικό της έναν μεγάλο αριθμό ανακαινίσεων και κατασκευών και στο πλευρό της τους πλέον καταρτισμένους συνεργάτες, δύναται να σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο "πακέτο" υπηρεσιών που περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

 
hotel renovation

renovation Σημασία στις λεπτομέρειες...

renovation Επανασχεδιασμός των χώρων μέσω των οποίων θα δοθούν πρακτικές & έξυπνες λύσεις  για την σωστή και καλαίσθητη αναμόρφωση των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων, πάντα  με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ουσιαστική κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων του επιχειρηματία.

renovation Ορισμός του συνολικού αποτελέσματος καθώς και το ακριβές στυλ που θέλουμε να επιτύχουμε  βάσει των δικών σας απαιτήσεων. Γενικά όμως ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της ανακαίνισης του ξενοδοχείου είναι ότι επιτυγχάνεται η ενεργειακή αναβάθμιση μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές δαπάνες και επομένως τα έξοδα της επιχείρησης.

renovation Λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και επιμέτρηση των εσωτερικών, εξωτερικών χώρων και των κατόψεων για να γίνει η πλήρης αποτύπωση των χαρακτηριστικών που πρέπει να αναμορφωθούν:  από το μεγαλύτερο χώρο, όπως ο χώρος υποδοχής ως και το πιο λεπτομερές σημείο, που η αλλαγή ή η αναμόρφωση του θα κάνει όμως την ουσιαστική διαφορά.

 renovation Εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης από τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς της εταιρίας ούτως ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες που αφορούν στις ηλεκτρολογικές επισκευές και κατασκευές, στον φωτισμό, στα δάπεδα, στους ορόφους καθώς και σε οποιοδήποτε άλλη εργασία που απαιτείται να πραγματοποιηθεί από τα συνεργεία μας. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται γίνονται υπό την επίβλεψη πολιτικού μηχανικού είτε πεπειραμένου εργοδηγού.


Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί  τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική  διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.


 
renovation Τοποθέτηση των επιμέρους υλικών στους ανάλογους χώρους, όπως το ξύλο, τα έπιπλα τα φωτιστικά, τα πλακίδια, οι ταπετσαρίες, τα υφάσματα κ.λ.π., ούτως ώστε να δημιουργηθούν άνετοι και φιλόξενοι κεντρικοί και επιμέρους χώροι που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των πιθανών αναγκών του επιχειρηματία.


hotel renovation

renovation Για τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης που αφορά στο τουριστικό σας κατάλυμα ή στο ξενοδοχείο σας, αν υπάρχει έτοιμη μελέτη από μέρους σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Παράλληλα, μπορείτε  την στείλετε την μελέτη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της GK CONSTRUCTIONS  και κατόπιν συνεννόησης να καθοριστεί μια συνάντηση κατά την οποία θα δούμε τον χώρο σας και από κοντά, όπου μπορούμε να προτείνουμε τυχόν βελτιώσεις οι αλλαγές. Μ΄αυτόν τον τρόπο θα γίνει η κοστολόγηση σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει, δίνοντας σας την επαγγελματική μας γνώμη.
renovation Εάν δεν υπάρχει κάποια μελέτη, κανονίζουμε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις σας  όπου θα εξετάσουμε τους χώρους προσεκτικά, θα συζητηθούν οι ανάγκες αλλαγής, θα μας ενημερώσετε για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και εμείς θα προτείνουμε τις εργασίες που απαιτούνται. Αφού αποτυπώσουμε τα απαραίτητα σχέδια, ετοιμάζουμε το λεπτομερές  κοστολόγιο των εργασιών σύμφωνα με τις επιλογές σας και το ποσό που έχετε προϋπολογίσει, ετοιμάζουμε την αναλυτική οικονομοτεχνική προσφορά, σας την παρουσιάζουμε για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα στάδια που θα οδηγήσουν στην διεξοδική ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας.Είναι σίγουρο πως μαζί μας θα πετύχετε ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και θα σας ικανοποιήσει στον μέγιστο βαθμό!

Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα ανακαίνισης ξενοδοχείου

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας