phone

Project Ριζική Ανακαίνιση Διαμερίσματος Αθήνα

To συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας ήταν ακατοίκητο για 2 χρόνια και έτσι η κατάσταση που το παραλάβαμε ήταν πολύ κακή. Επίθυμία του ιδιοκτήτη ήταν να γίνει ριζική ανακαίνιση στο διαμέρισμα έτσι ώστε να κατοικηθεί και να προσφέρεις ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης. Το πρώτο βήμα ήταν να γίνει νέος σχεδιασμός ώστε να αλλάξει η διαμόρφωση που υπήρχει και να έχουμε ενιαίο πλέον κουζίνα και σαλόνι. Επίσης τα χώλ που υπήρχαν καταργήθηκαν  έτσι ώστε να είναι πλήρως αξιοποιήσιμος ο νέος χώρος του σπιτιού. Τα παλιά ξύλινα κουφώματα, η πόρτα εισόδου, το λουτρό , οι εσωτερικές πόρτες και η ντουλάπες αποξηλώθηκαν πλήρως. Επίσης στους χώρους που υπήρχε παρκέ ξύλινο δάπεδο αποξηλώθηκε ώστε να τοποθετηθεί πλακίδιο. Η υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση έγινε εξ αρχής με τα πιο σύγχρονα υλικά. Στο λουτρό και στα δάπεδα τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια ιταλικής προέλευσης μοντέρνας αισθητικής. Ομοίως στην κουζίνα , στις εσωτερικές πόρτες και ντουλάπες χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνες αποχρώσεις. 

Σας άρεσε αυτό; Κοινοποιήστε το!