ανακαινίσεις σπιτιού

GK Constructions - Ανακαίνιση καταστήματος

renovation Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Επιπλέον, με το πέρασμα του χρόνου διαπιστώνουν πως τα καταστήματα τους έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

store renovation

renovation Η GK CONSTRUCTIONS, αναλαμβάνει ανακινήσεις όλων των ειδών των καταστημάτων είτε αφορούν στον τομέα του εμπορίου είτε στην παροχή υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση - κατασκευή και ανακαίνιση κάθε καταστήματος όπως για παράδειγμα από υγειονομικού ενδιαφέροντος (restaurant, bar κλπ ) ως και φαρμακεία.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας, αναφορικά με την ανακαίνιση των καταστημάτων εστιάζονται στα παρακάτω στάδια:


Αρχιτεκτονική μελέτη
και σχεδιασμός του καταστήματος, τα οποία αναλαμβάνουν οι έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και σχεδιαστές χώρου της εταιρίας, δίνοντας έμφαση στην λειτουργικότητα, στην σωστή αξιοποίηση και στην αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου σας. Η μελέτη και η σχεδίαση του χώρου αποτελούν το πιο σημαντικό βήμα, αναφορικά με την ανακαίνιση ενός καταστήματος.
Κατασκευή
Σημαντικό είναι ότι η GK CONSTRUCTIONS, με την πείρα που διαθέτει και έχοντας το πλέον καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να φέρει εις πέρας τις εργασίες σε πολύ γρήγορο χρόνο έτσι ώστε το κατάστημα σας να μείνει κλειστό το λιγότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές μπορούμε μάλιστα, να εκτελέσουμε και εργασίες ενώ λειτουργεί η επιχείρηση σας χωρίς έτσι να κλείσει και να χάσει έσοδα.
Τοποθέτηση εξοπλισμού
Τοποθέτηση των κατασκευών, του φωτισμού, των επίπλων και των μεταλλικών συστημάτων προβολής και ανάρτησης προϊόντων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα του κάθε καταστήματος, ανάλογα με το είδος και τον τομέα του.
Υποστήριξη
Καθ΄όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, υπάρχει διαρκής υποστήριξη από όλων των ειδών των συνεργατών μας για την σωστή διευθέτηση όλων των εργασιών και την αποφυγή τυχών λαθών και κακοτεχνιών. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η υποστήριξη συνεχίζεται και μετά το πέρας της ανακαίνισης για την κάλυψη όλου του εύρους των αναγκών του επιχειρηματία.

Στόχοι της GK CONSTRUCTIONS στην ανακαίνισης ενός καταστήματος είναι :

renovation Η σωστή σχεδίαση του καταστήματος, των αποθηκευτικών χώρων και μέσων κάτι το οποίο επιτυγχάνεται λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον χώρο των κατασκευών και της ανακαίνισης
 
 
renovation Η μεγιστοποίηση της  λειτουργικότητας και καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Με την κατάλληλη ανακαίνιση, αυτόματα διευκολύνεται η επικοινωνία, η ροή και η διακίνηση  των επιμέρους τμηματικών χώρων (ο χώρος εξυπηρέτησης πελατών & πωλήσεων, με την αποθήκη, το εργαστήριο, κλπ). Επιπλέον βελτιώνεται η διέλευση και η συνεργασία του προσωπικού και έτσι υπάρχει μεγαλύτερη απόδοση στην εργασία τους, γλυτώνοντας  χρόνο και κόπο (ειδικότερα στα φαρμακεία όπου πολλές φορές σε αρκετά μικρούς χώρους πρέπει να εντάξουμε μεγάλο εμπόρευμα χωρίς να νοιώθει ασφυχτικά ο εργαζόμενος ή ο επισκέπτης). Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην δημιουργία ενός άνετου  χώρου υποδοχής και εξυπηρέτησης του πελάτη ώστε να νοιώθει ασφάλεια και οικεία.
  

renovation Αισθητική αλλαγή της εξωτερικής όψης για την μέγιστη προσέλκυση πελατών. H όψη του καταστήματος, αποτελεί θα λέγαμε τον "κράχτη" για το κοινό και έτσι, η κατάλληλα δομημένη αναμόρφωση του θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των δυνητικών πελατών όπου θα επισκέπτονται το εσωτερικό του καταστήματος βλέποντας έτσι έναν ανανεωμένο σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.

 

anakainisi katastimatosrenovation Στην GK CONSTRUCTIONS, έχοντας ως γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλύουμε πάντα τις ανάγκες σας και το στυλ που θέλετε να επιτύχετε και βάση αυτού κάνουμε μια οικονομική πρόταση σε σας. Αν υπάρχει από μέρους σας έτοιμη μελέτη μπορούμε να προχωρήσουμε στην απευθείας κοστολόγηση της κατασκευής. Αλλιώς εκπονούμε την μελέτη του χώρου σας και μετά προχωράμε στην κατασκευή.

renovation Ζήστε ευχάριστα και λειτουργικά στο χώρο σας ανακαινίζοντας τον με την GK CONSTRUCTIONS!

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας