ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση Γραφείου

renovation Η GK CONSTRUCTIONS, αποτελεί επιλογή εγγύησης και στις ανακαινίσεις των επαγγελματικών χώρων! Με τον όρο επαγγελματικοί χώροι, εννοούμε τα γραφεία, τα καταστήματα, τα διαμερίσματα, ή τα κτήρια με επαγγελματική χρήση καθώς και τους διάφορους εκθεσιακούς χώρους στους οποίους οι εταιρείας προβάλλονται. Η ανανέωση λοιπόν ενός επαγγελματικού χώρου είναι μια επιλογή ζωτικής σημασίας γιατί ουσιαστικά, αποτελεί μια επιχειρηματική επένδυση η οποία θα αποφέρει στον εκάστοτε επαγγελματία κέρδη, που αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο τη σήμερον ημέρα.

ανακαινιση γραφειου

Σύμφωνα με την  GK CONSTRUCTIONS  οι λόγοι για τους οποίους ένας επαγγελματικός χώρος χρήζει ανακαίνισης είναι οι ακόλουθοι: 

Η βελτίωση της εργονομίας του χώρου και η σωστή αξιοποίηση αυτού.

renovation Είναι γεγονός  πως ένα μεγάλο μέρος της μέρας οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον χώρο εργασίας  και έτσι το εργασιακό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση, στην διάθεση για εργασία και στην ψυχολογία τους. Οπότε η ανανέωση του έχει σίγουρα θετική επίδραση σ΄αυτούς, μιας και θα είναι πιο λειτουργικός και πιο αξιοποιήσιμος, αλλά φυσικά και στους πελάτες/επισκέπτες, που το ζητούμενο κάθε επαγγελματία ή επιχειρηματία είναι η επίτευξη συνεργασιών μαζί τους ούτως ώστε ο κάθε δυνητικός πελάτης να γίνει ο καλύτερος πελάτης.

Η σωστή ανάδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

renovation Ένας επαγγελματικός χώρος μπορεί πιθανά λόγω της λανθασμένης διαρρύθμισης ή διάταξης των χώρων, την απουσία σχεδιασμού και την μη λειτουργική οργάνωση του να μην μπορεί να αναδείξει σωστά το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλει να αντιπροσωπεύει. Για να μπορέσει να τα προβάλει λοιπόν σωστά, απαιτείται μια κατάλληλα προσαρμοσμένη ανακαίνιση που θα ολοκληρωθεί με βάση την σωστή και αποτελεσματική ανάδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας αυτής.

Η αλλαγή της εικόνας ενός επαγγελματικού χώρου.

renovation Η εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας ενός επαγγελματία, καταστηματάρχη ή μιας εταιρίας. Αν σε έναν χώρο δεν υπάρχει μοναδικότητα, χαρακτήρας ή ιδιαίτερο ύφος  δεν υπάρχει μια σωστά διαμορφωμένη εικόνα ως προς το κοινό και τους εργαζομένους του. Έτσι η κατάλληλη ανακαίνιση μπορεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και την φιλοσοφία ενός επαγγελματικού χώρου κάτι το οποίο θα φέρει τα επιθυμητά σε σας αποτελέσματα.

anakainisi grafeiou

Στην εταιρία GK CONSTRUCTIONS,  αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση των επαγγελματικών σας χώρων από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση:

renovation Στην μελέτη του κάθε επαγγελματικού χώρου, λαμβάνουμε υπόψιν τις ανάγκες του επαγγελματία ή του επιχειρηματία για  να προτείνουμε έναν λειτουργικό σχεδιασμό. Έκτος αυτού, εστιάζουμε και στις επιθυμίες των εργαζομένων και του κοινού, ζητώντας να μας ενημερώσουν ούτως ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το επόμενο βήμα, τον σχεδιασμό.renovation Ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρου σας, πρέπει να έχει ως βάση ένα όραμα για να μπορέσουμε στην GK CONSTRUCTION να κατανοήσουμε πως πρέπει να ξαναδημιουργήσουμε την νέα ανανεωμένη εικόνα του επαγγελματικού σας χώρου. Οι άριστα καταρτισμένοι αρχιτέκτονες και μηχανικοί μας μπορούν να σας δώσουν τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις κατά τον σχεδιασμό που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου σας αλλά και των απαιτήσεων σας. Επίσης οι διακοσμητές μας σας προτείνουν πλήθος νέων ιδεών για την διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου. Ανάλογα με το είδος και το ύφος του χώρου σας, εξαρτάται το κατά πόσο θα ακολουθεί τις νέες τάσεις ή θα κινηθεί σε πιο κλασσικό στυλ και με πιο λιτές "γραμμές".
office


Την κατασκευή και τοποθέτηση των υλικών και επίπλων αναλαμβάνουν εξολοκλήρου τα έμπειρα συνεργεία μας. Φροντίζουμε να επιμορφώνουμε τα επιτελεία των συνεργείων μας (τους τεχνίτες, ελειοχρωματιστες, ηλεκτρολόγους κλπ) για τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν στον κλάδο, επιλέγοντας σύγχρονα υλικά  από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να αναζητήσετε στην ιδιόκτητη έκθεση μας στο κέντρο της Αθήνας. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως τα έργα που θα σας παραδώσουν οι συνεργάτες μας θα είναι χωρίς λάθη και σίγουρα στα πλαίσια του χρονικού σχεδιασμού που είχε προδιαγραφεί στην αρχή της συνεργασίας μας.
office


Στους επαγγελματικούς χώρους, μπορούμε να πούμε πως συγκαταλέγονται και οι εταιρικοί εκθεσιακοί χώροι. Έχουμε κατασκευάσει εξολοκλήρου ή ανακαινίσει, μια μεγάλη γκάμα εταιρικών χώρων με εκθέτες που έχουν συμμετάσχει σε όλων των ειδών τις εκθέσεις. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η ποιότητα της κατασκευής, η πρωτότυπη στυλιστική δημιουργία, οι συμφέρουσες τιμές καθώς και το σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορούμε να ολοκληρώσουμε την κατασκευή ή την ανακαίνιση.Στην GK CONSTRUCTIONS, βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον και την ικανοποίηση και του εκάστοτε επαγγελματία ή επιχειρηματία και όλες μας οι ανακαινίσεις βασίζονται στον σωστό λειτουργικό και εργονομικό σχεδιασμό. Επιπλέον κάθε χώρος  άριστα διαρρυθμισμένος με ιδιαίτερη πάντα διακόσμηση, φτιαγμένος με το πιο σύγχρονα υλικά δόμησης. Τέλος η πολυετή μας εμπειρία και η τεχνογνωσία των συνεργατών μας σε συνδυασμό, με όλα τα παραπάνω συντελούν στη  δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου χώρου, απαράμιλλης αισθητικής, μοναδικό στο είδος του!

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας