phone

Project Ριζική Ανακαίνιση Διαμερίσματος Πεύκη

Το διαμέρισμα που αναλάβαμε να ανακαινίσουμε βρίσκεται στην Πεύκη και είναι επιφάνειας 120 τετραγωνικών μέτρων και φέρει 3 υπνοδωμάτια, ένα λουτρό, ένα w/c, ανεξάρτητη κουζίνα και σαλόνο τραπεζαρία. Κύριως στόχος όταν μας ανέθεσαν οι ιδιοκτήτες την ανακαίνιση ήταν το w.c να σχεδιαστεί έτσι ώστε να χωράει πλέον ντουζιέρα ώστε να είναι πιο αξιοποιήσιμο από όλα τα μέλη καθώς και να πάψει η κουζίνα να είναι ανεξάρτητη. Έτσι το w/c σχεδιάστηκε ώστε να ενσωματωθεί ντουζιέρα σε αυτό και η κουζίνα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να διαχωρίζεται με την είσοδο και τον χώρο του σαλονιού με μία νησίδα η οποία παίρνει και τον ρόλο τραπεζιού μέσα στον χώρο της κουζίνας. Στο διαμέρισμα έγινε έγινε νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση όπου στα δύο νέα λουτρά έγινε εγκατάσταση για εντοιχιζόμενο καζανάκι με κρεμαστή λεκάνη έτσι ώστε να έχουμε εξοικονόμηση χώρου αλλά και αναβαθμισμένο αισθητικά αποτέλεσμα. Τα υπάρχοντα δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο παρέμειναν αφού πρώτα επιδιορθώθηκαν ατέλειες και συντηρήθηκαν. Τα παλιά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα έτσι ώστε μειωθούν σημαντικά οι ενεργειακές απώλειες και να έχουμε αισθητή ειξοικόμηση. Τα εσωτερικά κουφώματα, οι ντουλάπες και η κουζίνα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την αρχή. 

Image Gallery

Σας άρεσε αυτό; Κοινοποιήστε το!