ανακαινίσεις σπιτιού

Διακόσμηση

εσωτερική διακόσμηση σπιτιού

renovation Πολλές φορές έχοντας στο μυαλό μας την ανακαίνιση ενός χώρου, σκεφτόμαστε βασικά την αλλαγή της διακόσμησης, που ουσιαστικά αυτή είναι που συντελεί στην αισθητική αναμόρφωση, δίνει την τελική "πινελιά" και τον αέρα ανανέωσης. Αλλά και στην εκ νέου κατασκευή, η διακόσμηση είναι αυτή που δίνει στυλ και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε ιδιώτη.
renovation Έχοντας καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες (αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων, διακοσμητές) μπορούμε να σας δώσουμε έξυπνες και καλόγουστες λύσεις στην διαμόρφωση του χώρου σας, είτε είναι επαγγελματικός, όπως καταστήματα, γραφεία, εταιρείες, ξενοδοχεία είτε η προσωπική σας κατοικία. Μετά την μελέτη του χώρου, συζητάμε τις επιθυμίες και απαιτήσεις σας, σύμφωνα με το ποσό που έχετε προϋπολογίσει, που θα δώσουν την τελική μορφή του σχεδιασμού.
interior design
renovation Στο επόμενο στάδιο ετοιμάζουμε την αποτύπωση του χώρου, των αντικειμένων και των κατασκευών (έπιπλα, ντουλάπες κλπ) με τρισδιάστατη απεικόνιση, παρουσιάζοντας σας την αρχιτεκτονική δομή καθώς και τις ιδέες διακόσμησης που προτείνει η ομάδα μας. Έχοντας ταλέντο και μπόλικη φαντασία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας θα σας εντυπωσιάσουν με της δημιουργίες τους! Έτσι μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα.

Η GK CONSTRUCTIONS, κάνει καθημερινά έρευνα της αγοράς και έτσι είναι σε θέση να γνωρίζει ποια είναι τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα προϊόντα, έπιπλα και υλικά καθώς και τις νέες τάσεις που αφορούν στη διακόσμηση, στις τεχνικές κατασκευής, στις μεθόδους δόμησης αλλά και στις τεχνοτροπίες. Επιπλέον, φροντίζει να ενημερώνει και να επιμορφώνει όλο το επιτελείο των συνεργατών της, ούτως ώστε να τις εφαρμόζουν στα σχέδια ή στις τεχνικές τους εργασίες.renovation Είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις πιο έξυπνες, πρωτότυπες και ¨φρέσκες¨ ιδέες και λύσεις για την διακόσμηση του χώρου σας. Από τα έπιπλα και τον φωτισμό μέχρι και το χρώμα των τοίχων. Εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε το τελικό στίγμα ανάλογα με το στυλ και το ύφος διακόσμησης που σας αντιπροσωπεύει για να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να σας το παραδώσουμε "με το κλειδί στο χέρι"!

Εταιρεία Ανακαινίσεων GK Constructions

Η GK CONSTRUCTIΟNS, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή - ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε υπηρεσίες σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών. Οι κατασκευές και ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! Στην GK CONSTRUCTIONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς. Έτσι συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δες περισσότερα
ανακαινίσεις καταστημάτων  

ανακαινισηΕνδεικτικές εργασίες

plumbΥδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
gasΕγκαταστάσεις Φυσικού αερίου
titlesΤοποθέτηση πλακιδίων - Πατώματα
hammerΞυλουργικές Κατασκευές
plasΓυψοσανίδες
doorΚουφώματα
paintΕλαιοχρωματισμοί - Επιχρίσματα
specialΜονώσεις- Θερμοπροσώψεις - Ειδικές Κατασκευές

ανακαινιση ξενοδοχειουΑνακαίνιση ξενοδοχείου

Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.

ανακαινιση ξενοδοχειων

ανακαινιση σπιτιων για airbnbAνακαίνιση Airbnb

H GK Constructions, έχει διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών που η εκμετάλλευσή τους αφορά στη βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση!anakainisi airbnb

Ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.

πακέτα ανακαινίσεων


anakainiseis

Η εταιρεία ανακαινίσεων Gk Constructions

Η εταιρεία GK Constructions με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε μέσα από αυτά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι έχουν διαμορφωθεί δύο πακέτα ανακαίνισης. Το πακέτο Basic και το πακέτο Deluxe. Το πακέτο basic με τις εργασίες που περιλαμβάνει στοχεύει στο να δώσει νέα οπτική στο χώρο σας καθώς αλλάζουν ριζικά τμήματα που συνθέτουν την αισθητική ενός χώρου όπου το βασικότερο σε αυτό το πακέτο είναι η αλλαγή του μπάνιου. Το πλεονέκτημα του πακέτου Basic είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε ένα τελείως ανανεωμένο σπίτι. Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους το ιδανικό πακέτο είναι το πακέτο Deluxe όπου εκεί οι εργασίες αφορούν ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα με το πακέτο Deluxe η οικία σας αναβαθμίζεται ενεργειακά χάρη στα σύγχρονα συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να μην ανακαινίσετε όλο το σπίτι αλλά μόνο το λουτρό η την κουζίνα υπάρχουν δύο αντίστοιχα πακέτα για την ανακαίνιση αυτών των χώρων. Να σημειωθεί πως κάθε σπίτι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γι΄ αυτό και για κάθε περίπτωση η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονείται είναι για το συγκεκριμένο σπίτι μόνο. Όλα τα πακέτα που σας προσφέρουμε είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που εσείς μας θέτετε αποκλειστικά για εσάς. Έχοντας γνώση της άριστης κατασκευής του σπιτιού σας, σας καλύπτουμε ανάλογα τις εργασίες που θα γίνουν με την αντίστοιχη εγγύηση ώστε να νοιώθετε πάντα σίγουροι.
Δες περισσότερα

ανακαινισηΤα έργα μας