phone

 

H DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, είναι μια εταιρία με πλήρη εξειδίκευση σε παντός είδους ανακαινίσεις και σε κλίμακες έργου όλων των μεγεθών. Επιπλέον έχοντας πάντα ως ¨κορωνίδα¨της το συμφέρον του πελάτη, εξασφαλίζει το αρτιότερο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος και αυτό την φέρνει στην κορυφή της εκάστοτε επιλογής σας στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης!
Πιο αναλυτικά, η επιλογή της εταιρίας DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ως συνεργάτη σας εξασφαλίζει την επιτυχία στην ανακαίνιση σας λόγω των παρακάτω ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της:

 

Η εταιρία μας, ασχολείται εδώ και χρόνια με ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων αλλά και κατοικιών ικανοποιώντας και τα πιο δύσκολα γούστα και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η μεγάλη μας εμπειρία σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που σας παρέχουμε σε κάθε μας έργο, οδηγεί στο να είμαστε η πιο ενδεδειγμένη λύση της αγοράς.
Πλήρως εξειδικευμένα συνεργεία βρίσκονται στο πλευρό μας επί σειρά ετών που πάντα πραγματοποιούν την σωστή εφαρμογή των υλικών και είναι συνεπή στον χρονικό προγραμματισμό των εργασιών τους χωρίς καθυστερήσεις που μπορούν να επιβαρύνουν το κόστος ή η την ποιότητα της κατασκευής. Και αυτό αφορά σε όλο το εύρος των συνεργατών μας, (μηχανικούς , μάστορες, εργάτες αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες υδραυλικούς κλπ) οι οποίοι έχοντας συσσωρευμένη γνώση και σεβασμό προς τον πελάτη, καταφέρνουν να πραγματοποιούν τις εργασίες τους στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις σας
Επειδή υπάρχει πληθώρα υλικών που πρέπει να παραγγέλνονται καθημερινά και συνεχόμενα και λόγω του όγκου των εργασιών της εταιρίας, λειτουργεί αντίστοιχο εμπορικό τμήμα για να φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει απευθείας συνεργασία με τους προμηθευτές μας ώστε να σας παρέχουμε τα προϊόντα που χρειάζονται στην κάθε ανακαίνιση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, η παραγγελία γίνεται αυτόματα και η παράδοση των υλικών σε σύντομο χρονικό διάστημα πράγμα που βοηθάει στην πιο γρήγορη ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας!
Μετά από μεγάλη έρευνα στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια αγορά, μπορούμε να σας παρέχουμε ότι καλύτερο υπάρχει από δομικά υλικά και προϊόντα, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή του Καματερού, στην Αθήνα, μπορείτε να δείτε και να περιεργαστείτε τα υλικά μας και έτσι από την αρχή της συνεργασίας μας να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα όλων των επιλογών σας. Από μια πόρτα ως και τα χρώματα που θα χρειαστούν για τον ελαιοχρωματισμό του χώρου σας, είναι άριστης ποιότητας, με υψηλά στάνταρ παραγωγής που εξασφαλίζουν την μέγιστη λειτουργικότητα και εργονομία διασφαλίζοντας σας υψηλής ποιότητας ανακαινίσεις.
Στην DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, σε κάθε συνεργασία έχουμε ως πρωτεύοντα σκοπό την κατανόηση των επιθυμιών σας ούτως ώστε να σας παρέχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επίσης, η κάθε ανακαίνιση ολοκληρώνεται με πλήρη διαφάνεια ως προς τις επιλογές, την κοστολόγηση και την δρομολόγηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και έχουμε αμεσότητα στην επικοινωνία με τον κάθε πελάτη για την διευκόλυνση όλων των διαδικασιών. Έτσι δημιουργείται μια σχέση εμπιστοσύνης από την αρχή ως το τέλος της εκάστοτε συνεργασίας όπου σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία, την εμπειρία ετών και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας, μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες σας.
Στόχος μας στην DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ είναι να σας παραδώσουμε ποιοτικά έργα, με αντοχές στην πάροδο του χρόνου έχοντας καταφέρει την αισθητική τους αναβάθμιση. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση επώνυμων προϊόντων της αγοράς τα οποία που έχουν επιλεχτεί μετά από μεγάλη έρευνα. Η επιλογή επωνύμων υλικών εξασφαλίζει την ποιότητα τους διότι τηρούν κάποιες στάνταρ προδιαγραφές, έχουν πιστοποίηση και ακολουθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση μιας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου με μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας το κατάλληλο αποτέλεσμα.
Στην εταιρία DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ εξυπηρετούμε τις σύγχρονες ανάγκες χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανακαίνισης και κατασκευής των ακινήτων σας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλες τις νέες εξελίξεις που επικρατούν σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο στον κλάδο μας σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες, προδιαγραφές και σχεδιασμό, κατασκευής και ανακαίνισης ενός έργου!
Ένας από τους στόχους μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις πλέον συμφέρουσες τιμές. Η σωστή οργάνωση της ανακαίνισης είναι παράγοντας που μπορεί συμβάλλει στην μείωση του κόστους, διότι από την αρχή της συνεργασίας έχετε πλήρη εικόνα όλων των εργασιών και του κόστους,προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η άριστη σχέση τιμής και ποιότητας ¨συνοδεύει¨ και την χρήση των υλικών που απαιτούνται σε κάθε αναμόρφωση που είναι επώνυμα αλλά και το ανθρωπινό δυναμικό της εταιρίας που παρόλο που είναι άριστα καταρτισμένα και εκπαιδευμένα, η κοστολόγηση των εργασιών τους είναι συμφέρουσα όσο καμιά άλλη στην αγορά!
Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας, είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουμε από το στάδιο της μελέτης μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε ανακαίνισης. Έτσι σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε, γρήγορα, οικονομικά, με ποιότητα, ασφάλεια και συνέπεια παραδίδοντας το έργο μας, στον κατάλληλο χρόνο, σε άρτια μορφή και με άριστη αισθητική.
Στην DOMI-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ παρέχουμε τις πλέον καλαίσθητες και συμφέρουσες επιλογές. Η έμπειρη ομάδα των συνεργατών μας όντας πλήρως εξειδικευμένοι στον κλάδο της ανακαίνισης και έχοντας τεχνογνωσία του αντικειμένου μπορούν να σας προτείνουν τις καλύτερες, πρωτοποριακές τεχνολογικά και μοντέρνες προτάσεις και λύσεις . Είναι σίγουρο πως μπορούμε με την δουλειά μας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας διότι τα αποτελέσματα θα ναι υψηλού επιπέδου, τα οποία πιθανά να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας!